Dark_loader
Trouwen bij Silvrants Edelsmid « Huwelijk
Staticmap?center=51.330905,6.09149&zoom=15&size=640x275&maptype=mobile&markers=51.330905,6

Silvrants Edelsmid

Grotestraat 49
5991 AW Baarlo

077 4773141
info@silvrants.nl
www.silvrants.nl


Uitgebreide collectie verlovings- en trouwringen

Gaat u binnenkort trouwen met uw grote liefde? Misschien wel het mooiste deel van de trouwdag is de ringwisseling. Bij Silvrants Edelsmid helpen ze je graag om dit moment nog mooier te maken, al meer dan 30 jaar!

Kom eens langs in Baarlo voor het uitzoeken van de perfecte trouwringen. Naast een zeer uitgebreide collectie trouwringen van wel 20 gerenommeerde merken en dé Trouwringjuweliers collectie met een unieke configurator waarmee jullie zelf je eigen unieke trouwringen kunnen ontwerpen, hebben wij ook een zeer divers assortiment verlovingsringen, relatieringen en trouwsieraden.
Trouwringen Limburg

Of uw voorkeur nu uitgaat naar een ring van titanium, zilver, goud, witgoud, platina, ingelegd met diamanten of juist met edelstenen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij hebben alleen kwalitatief hoogstaande merken in het assortiment. Samen maken we de juiste keuze voor de trouwringen die passen bij jullie wensen en persoonlijkheden.

Loop binnen bij Silvrants Edelsmid, dé Trouwringjuwelier in Limburg.

Silvrants Edelsmid en trouwringenspecialist is gevestigd in het mooie kastelendorp Baarlo, gemeente Peel en Maas (tussen Roermond en Venlo). In het goudsmidatelier worden unieke trouwringen, verlovingsringen, sieraden en gedenksieraden vervaardigd, tijdloos en fraai van vormgeving.

Loop gerust eens binnen en laat u verrassen door ons veelzijdige assortiment trouw-, verlovings- en relatieringen. Bij aankoop van trouwringen hebben we natuurlijk voor ieder paar een leuke passende attentie, wegens ons 30 jarig jubileum!

Gerelateerde bedrijven