Trouwen bij Suits by Jeanet « Huwelijk

Suits by Jeanet

Lavendelstraat 24
7322 PH Apeldoorn

0575 502032
info@suitsbyjeanet.nl
www.suitsbyjeanet.nl

Een met liefde gemaakt maatwerk trouwkostuum

Wat spannend dat jullie gaan trouwen! Om er helemaal jullie dag van te maken stem je natuurlijk alles op die dag af op wat écht bij jullie past. Dus waarom ook niet jouw trouwkostuum? Want naast de jurk van de bruid is natuurlijk ook het trouwkostuum dé eye-catcher van de dag.

Om helemaal in stijl op jouw dag te verschijnen biedt een maatwerk trouwkostuum je alle denkbare mogelijkheden. Een maatwerk kostuum helemaal volgens jouw smaak en wensen met een perfecte fit. Fantastisch toch?

Suits by Jeanet trouwpak

 

Trouwen in stijl

Bij Suits by Jaenet helpen we jou aan het perfecte trouwkostuum. Een klassiek driedelig rokkostuum, in het lichtblauw met afwijkend revers of trendy dandy met bretels? Als maatkledingspecialist in hart en ziel maken we al jouw trouwkostuum dromen waar.

Daarnaast werken we met liefde aan jouw perfecte kostuum. We werken alleen met de allerbeste stoffen en alles dat we maken is 100% handwerk. Alleen de hoogste kwaliteit, maar wel tegen een scherpe prijs. Daar staan we voor.

Suits by Jeanet huwelijk

Tijdens een eerste afspraak nemen we al jouw wensen met je door en nemen we de maten op. Jij kiest jouw stof en beslist over alle details. Ons atelier gaat vervolgens aan de slag om het patroon uit de stof te snijden om jouw trouwkostuum te voorzien van een perfecte pasvorm. Nadat alle details in het atelier zijn verwerkt, maken we een pasafspraak om ervoor te zorgen dat jij helemaal perfect op jouw trouwdag verschijnt.

Openingstijden: uitsluitend op afspraak, ook ’s avonds. Bel vrijblijvend voor een afspraak of stuur een email.

 

 

Gerelateerde artikelen

Large_trouwjurk_bruidsmode_treschic

Trouwjurken met speciaal detail

Large_bruidsmode_trouwjurg_weddingbyjeanet

Jullie en Jeanet: de ultieme match

Large_trouwjurk_winnen_bruidsmode

Win een trouwjurk

Large_trouwjurk_passen

De jurk van je dromen

Gerelateerde bedrijven