Trouwen bij Solo Per Lui by Jeanet « Huwelijk

Solo Per Lui by Jeanet

Stellingmolenweg 18
7383 XV Voorst

0575 502032
jeanet@soloperlui.nl
www.soloperlui.nl

Een met liefde gemaakt maatwerk trouwkostuum

Wat spannend dat jullie gaan trouwen! Om er helemaal jullie dag van te maken stem je natuurlijk alles op die dag af op wat écht bij jullie past. Dus waarom ook niet jouw trouwkostuum? Want naast de jurk van de bruid is natuurlijk ook het trouwkostuum dé eye-catcher van de dag.

Om helemaal in stijl op jouw dag te verschijnen biedt een maatwerk trouwkostuum je alle denkbare mogelijkheden. Een maatwerk kostuum helemaal volgens jouw smaak en wensen met een perfecte fit. Fantastisch toch?

Solo per Lui by Jeanet

Trouwen in stijl

Bij Solo Per Lui by Jeanet helpen we jou aan het perfecte trouwkostuum. Een klassiek driedelig rokkostuum, in het lichtblauw met afwijkend revers of trendy dandy met bretels? Als maatkledingspecialist in hart en ziel maken we al jouw trouwkostuum dromen waar.

Bij Solo Per Lui by Jeanet werken we met liefde aan jouw perfecte kostuum. We werken alleen met de allerbeste stoffen en alles dat we maken is 100% handwerk. Alleen de hoogste kwaliteit, maar wel tegen een scherpe prijs. Daar staan we voor.

Tijdens een eerste afspraak nemen we al jouw wensen met je door en nemen we de maten op. Jij kiest jouw stof en beslist over alle details. Ons atelier gaat vervolgens aan de slag om het patroon uit de stof te snijden om jouw trouwkostuum te voorzien van een perfecte pasvorm. Nadat alle details in het atelier zijn verwerkt, maken we een pasafspraak om ervoor te zorgen dat jij helemaal perfect op jouw trouwdag verschijnt.

Solo per Lui voor de man, geopend op afspraak in de bruidsboetiek: Hair & Bride by Jeanet

 

 

Gerelateerde artikelen

Large_trouwjurk_bruidsmode_treschic

Trouwjurken met speciaal detail

Large_trouwjurk_winnen_bruidsmode

Win een trouwjurk

Large_trouwjurk_passen

De jurk van je dromen

Large_trouwen_in_gelderland_bruidsmagazine

Trouwen in Gelderland

Gerelateerde bedrijven