Trouwen bij LaDonna « Huwelijk

LaDonna

Ganzenheuvel 33
6511 WD Nijmegen

024 6637244
info@trouwenmetdonna.nl
www.trouwenmetdonna.nl

Bruidswinkel in hartje Nijmegen!

LaDonna is een eigentijdse winkel met een eigenwijs concept. Naast prachtige bruidsjurken en herenkostuums hebben wij een breed en gevarieerd assortiment. Onze winkel is een levendige en gezellige verzamelplaats voor allerlei bruidsgerelateerde producten en diensten.La Donna Trouwjurk Huwelijk

Kwaliteit, maatwerk en betaalbaarheid zijn kernwaarden van onze zaak. Dit zul je ervaren als je de winkel bezoekt en ons leert kennen.

Geniet van alle voorbereidingen

Trouwen is een feest en de voorbereiding op deze dag natuurlijk ook. Creëer je eigen jurk en vind de juiste bijpassende accessoires. Laat de hair en make-up artist je verwennen met een proefkapsel en bruidsmake-up, zoek alvast je bruidssieraden en schoenen uit en geniet van het ‘complete’ plaatje voor jouw grote dag. Wij hebben alles onder één dak, kom langs en geniet!

Voor een pasafspraak plannen wij 3 uur in, daarbij is het mogelijk om je beste vriendinnen, moeder en andere genodigden te trakteren op een high tea of een gezellig prosecco arrangement tijdens deze passessie.La Donna trouwjurken

Jouw unieke trouwjurk

Wij hebben verschillende merken zoals Enzoani, Eddy K, Très Chic, Brinkman, MoriLee, Pronuptia en als enige in Nederland het merk NABLA. Deze jurken worden speciaal voor jou op jouw maten gesneden en gemaakt in ons atelier. Jouw jurk is dus altijd nieuw en uniek. We hebben altijd sale trouwjurken, deze jurken kennen geen levertijd.

Kijk voor meer info op onze site www.trouwenmetdonna.nl. Wij gaan graag de uitdaging met je aan! Het draait immers om jou.

Vriendelijke groet,
Team LaDonna

Gerelateerde artikelen

Large_trouwjurk_passen

De jurk van je dromen

Large_bruidslingerie_poirier

Bruidslingerie moet uitdagen

Large_bruidsaccessoires_sillystuff

Bruidsaccessoires laten je stralen

Large_bruidsmake-up_bruid_huwelijk

Denk hierover na bij het creëren van de perfecte bruidslook

Gerelateerde bedrijven