Trouwen bij Très Chic Bridalwear « Huwelijk

Très Chic Bridalwear

Eeftinkstraat 2
7496 AG Hengevelde

0547-335633
info@treschicbridalwear.com
www.treschicbridalwear.com

Hét meest complete bruidshuis van Twente

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Er breekt een bijzondere tijd voor jullie aan, de organisatie van jullie grote dag. De zoektocht naar jouw droomjurk kan beginnen!Tres Chic

Met maar liefst zeven labels bieden wij een ongekend ruime collectie van jong en trendy, romantisch of klassiek tot sexy en elegant. Elke bruidsjurk van Très Chic Bridalwear is maatwerk en wordt met grote precisie en liefde in ons atelier gemaakt.

Trouwjurk naar eigen ontwerp

Wil jij écht een unieke bruidsjurk? Heb jij een bepaald thema of ontwerp in gedachten? Ontwerp samen met onze ontwerpsters jouw droomjapon. Kies je stof, accenten en applicaties. Op deze manier krijg jij gegarandeerd jouw persoonlijke bruidsjurk. Naast schitterende bruidsjurken hebben wij bijpassende bruidsschoenen, bruidslingerie en bruidssieraden van gerenommeerde merken om jouw bruidslook compleet te maken.

Tres Chic bruidsmode huwelijk

Wij luisteren naar jouw wensen

Onze bruidssylistes hebben jarenlange ervaring in het adviseren van aanstaande bruiden. Naast creatieve adviezen luisteren ze vooral erg goed naar jouw wensen. Het gaat immers om jou. Jij moet straks een bruidsjurk dragen die op het lijf geschreven is en jouw persoonlijkheid volledig onderstreept.

Wil jij jouw droomjurk uitzoeken en passen bij ons? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Je wordt samen met degenen die je vergezellen ontvangen in een van onze bruidskamers. Je kunt echter ook altijd binnenlopen om alvast een kijkje te nemen in onze collectie.
We ontmoeten je graag bij Très Chic Bridalwear!

Monique, Silvia, Marianne, Ilona, Emily & Anna

Volg ons!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, jongste trends en veel inspiratie. Like ons op facebook.com/treschicbruidsmode

Gerelateerde artikelen

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

17 maart: Duurzaam Trouwen Hengelo

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Trouwen in Overijssel

Gerelateerde bedrijven