Trouwen bij Bruidshuis Dokter-de Graaf « Huwelijk

Bruidshuis Dokter-de Graaf

Oudestraat 62
8261 CS Kampen

038 3332227
info@bruidshuisdokterdegraaf.nl
www.bruidshuisdokterdegraaf.nl

Omdat alles perfect moet zijn

Bruidshuis Dokter - de Graaf is een bruidsmodezaak die subtiel je eigen ideeen wil combineren met de nieuwste collecties om zo tot een perfecte combinatie te komen voor die ene uniek geweldig mooie trouwdag.Bruidshuis Dokter de Graaf

Bruiden willen dat hun trouwdag de dag van hun leven wordt . Daarvoor moet alles perfect zijn. De entourage maar zeker de trouwjurk. Onze bruiden moeten zich de koningin op  hun eigen bruiloftsfeest voelen.

Persoonlijke aandacht

Al meer dan veertig jaar sta jij bij Bruidshuis Dokter – de Graaf in Kampen in het middelpunt. Je krijgt alle tijd en persoonlijke aandacht, wij vinden het een feest je te mogen kleden voor die ene speciale dag. Uit verschillende mooie merken stellen wij onze collectie samen. Bij ons vind je b.v de trendy trouwjurken van Ladybird, de jonge look van Sincerity, de verfijnde collectie van Agnes en Elisabeth en de romantische collectie van Sweetheart. Daarnaast verkrijgbaar; Herve Paris, Rosa Clara, Diana LegrandModeca en White One.Bruidshuis Dokter de Graaf trouwjurken

Vakmanschap

In overleg met onze eigen coupeuses kan er ook rekening gehouden worden met specifiek eigen wensen van jou als bruid. Elke japon wordt bij ons op maat gemaakt met vakmanschap, aandacht en gevoel voor stijl. Het gaat er om dat de bruid zich goed voelt en er gelukkig uit ziet op haar trouwdag, omdat ze er van overtuigd is dat ze echt de allermooiste bruid is in de allermooiste jurk.

"We hebben een schitterende dag gehad en de jurk was prachtig! Zo blij mee!! Dank voor alles wat je voor me hebt gedaan! Ik kijk terug op geweldige passessies".

Gerelateerde artikelen

Sieraden om mee te trouwen

Jouw bruidsschoenen en de drie belangrijkste vragen

Een zonnebril voor bruid en bruidegom?

De jurk van je dromen

Gerelateerde bedrijven