Trouwen bij Fidelity Bruidsmode « Huwelijk

Fidelity Bruidsmode

Lageweg 28
9251 JW Burgum

0511 482189
info@fidelity-burgum.nl
www.fidelity-burgum.nl

Bij Fidelity Bruidsmode sta jij centraal

Fidelity Bruidsmode Friesland is gevestigd in de plaats Burgum, gemeente Tytsjerksteradiel tussen Leeuwarden, Dokkum, Drachten en Heerenveen. Sinds 1994 zijn wij uitgegroeid tot één van de drukst bezochte bruidszaken van Friesland.

Met een collectie van ruim 200 trouwjurken, hebben wij ruime keuze in allerhande merken, stijlen en prijsklassen (denk ook aan opruimingen en 1x gedragen bruidsjaponnen). Ook grote(re) maten zijn ruim vertegenwoordigd. Maar ook alle mogelijke bruidsaccessoires zijn bij Fidelity Bruidsmode te verkrijgen. Van lingerie tot en met schoenen en sieraden. Volop keuze om jouw wensen te vervullen. Kortom, wij hebben voor jou, wat je outfit betreft, alles in huis en doen ons uiterste best om jouw grote dag te doen slagen.
Bruidsmode Friesland

Unieke service

Doordat wij uitsluitend op afspraak werken, heb jij en de door jouw meegebrachte familie / vriendinnen de winkel even helemaal voor jezelf. Jij staat dan ook helemaal centraal en krijgt van ons in een aangename privésfeer alle tijd en aandacht die je bij het passen nodig hebt.

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde coupeuses en zorgen voor een optimaal passende bruidsjurk op jouw grote dag. Een maatje gegroeid door de feestdagen of in blijde verwachting? Voor onze coupeuses geen enkel probleem.

De bruidsjurk wordt na de laatste passessie door ons gestreken en bij jou thuis afgeleverd, een unieke service welke jou een hoop tijd bespaart.

Gerelateerde artikelen

Large_bruidssieraden_baunat

Stralend trouwen door unieke sieraden

Large_trouwjurk_bruidsmode_treschic

Trouwjurken met speciaal detail

Large_huwelijk_in_friesland_2018

Trouwen in Friesland

Large_trouwjurk_winnen_bruidsmode

Win een trouwjurk

Gerelateerde bedrijven