Trouwen bij Stretchtent Salland « Huwelijk

Stretchtent Salland

Wechelerweg 22
8102 HK Raalte

06 24413541
info@stretchtentsalland.nl
www.stretchtentsalland.nl

Huur een echte eye-catcher voor jullie bruiloft 

Stretchtent Salland-Twente wordt gerund door Tom van Duuren en Joost Meijerink. Zij hebben beide jarenlange ervaring in de horeca-, evenementenbranche en vrijetijdssector en zijn vanaf 2017 actief met Stretchtent Salland.

Stretchtent Salland verhuurt diverse formaten stretchtenten, allemaal in de meest populaire zandkleur. Onze stretchtenten zijn een echte eye-catcher voor jullie huwelijksfeest. Onze tenten bieden bescherming tegen neerslag, maar bieden ook bescherming tegen de zon.
Buiten trouwen stretchtent

Sailcloth tenten

Sinds seizoen 2022 hebben we ook de populaire sailcloth tent in ons assortiment opgenomen. Eigentijds, opvallend en veelzijdig, ze bieden een schitterende locatie voor elke gelegenheid. De sailcloth van 14 x 14 meter met zijwanden is één van de grotere varianten in ons assortiment. Deze tent is aan alle zijden dicht te maken met wanden wat de tent geschikt maakt voor de koude periodes in het jaar (voor- en najaar). Met het juiste verlichtingsplan en passende inrichting zijn Sailcloth tenten ongetwijfeld de meest elegante, romantische en natuurlijke buitenruimte voor jullie bruiloft.
Buiten trouwen stretchtent

Dus zijn jullie op zoek naar een sfeervolle tent voor een (festival)bruiloft en je wilt wat anders dan anders? Dan is Stretchtent Salland de juiste partner. Het gehele assortiment, prijzen, opties en voorwaarden vind je op onze website.

Tom: 06-54215937  I  Joost: 06-24413541

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Trouwen in Overijssel

Gerelateerde bedrijven