Trouwen bij Hotel & Restaurant De Barones « Huwelijk

Hotel & Restaurant De Barones

Gerner Es 5A
7722 RX Dalfsen

0529 435666
info@debaronesdalfsen.nl
www.debaronesdalfsen.nl

Trouwen op een uniek landgoed in Dalfsen

Trouwen in een unieke, bosrijke omgeving en op een kleinschalig landgoed? Dan ben je bij Hotel en Restaurant De Barones op de juiste locatie!

Trouwen, feesten en slapen op één locatie

Landgoed Gerner met daarop het voormalige landhuis van De Barones ligt middenin het bosrijke en natuurlijke Vechtdal. Onze trouwlocatie ligt op slechts een kwartier rijden van Zwolle. Het landhuis heeft een prachtige, ruime tuin waarin op een mooie dag de ceremonie kan plaatsvinden of geef elkaar het ja-woord in onze sfeervolle Gasterij.
Buiten trouwen bij De Barones in Dalfsen

Snij na de ceremonie de bruidstaart aan onder onze gezellige stretchtent en geniet – onder het genot van een hapje en een drankje - met jullie gasten van deze feestelijke dag. Dineer ’s avonds in onze sfeervolle Gasterij en sluit de dag af met een spetterend feest. Blijf na jullie bruiloft met jullie gasten heerlijk overnachten in Hotel De Barones en geniet de volgende dag met elkaar na tijdens een uitgebreid ontbijt. En dat allemaal op één locatie!

Onze weddingplanners denken graag mee

Van een kleine, intieme bruiloft tot een groot avondfeest, onze weddingplanners denken graag mee in de mogelijkheden die passen bij jullie wensen. Hebben jullie specifieke wensen voor decoratie of aankleding? Ook daarin is veel mogelijk. We kunnen hierbij ook de styling voor jullie uit handen nemen. Wij zorgen er graag voor dat jullie dag een droomdag wordt.

Kom zelf kijken

Benieuwd hoe jullie droombruiloft er bij De Barones uit kan komen te zien? Maak vrijblijvend een afspraak met onze weddingplanners en laat je verrassen door de mogelijkheden die De Barones jullie te bieden heeft.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Een romantische huwelijksnacht: 5x tips

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Gerelateerde bedrijven