Trouwen bij Hotel Het Raedthuys « Huwelijk

Hotel Het Raedthuys

Markt 2
4695 CE Sint Maartensdijk

0166 662626
info@raedthuystholen.nl
www.raedthuystholen.nl

Vorstelijk trouwen in de buurt van grote steden

Op zoek naar een romantische en historische trouwlocatie? Dan is Het Raedthuys, gelegen in het centrum van het heerlijk rustige dorpje Sint-Maartensdijk, jullie ultieme trouwlocatie. Het voormalig gemeentehuis uit 1628 straalt een en al rust en karakter uit en de sfeer uit vorige eeuwen is nog steeds te proeven en exclusief te reserveren is voor jullie dag.

Jullie komen in jullie trouwauto aangereden en parkeren op het voorplein. Jullie gasten staan jullie al op te wachten en samen lopen jullie via onze rode loper naar binnen. Jullie gasten betreden via de originele houten trap de oude Raadzaal, waar de huwelijksceremonie zal plaatsvinden. Dit kan zomaar het begin zijn van jullie bruiloft in Het Raedthuys!
Trouwlocatie Het Raedthuys Tholen

Vier jullie hele dag op één locatie

Van bruidsmake-up tot fotoshoot, van ja-woord tot receptie en van diner tot feestavond, jullie huwelijksdag kan van het begin tot einde plaatsvinden in het Raedthuys. Dat scheelt natuurlijk een hoop reistijd, maar ook veel stress. Jullie sluiten jullie trouwdag natuurlijk af in de luxe bruidssuite met jacuzzi. Bovendien kunnen jullie gasten ook nog overnachten in ons hotel.

Laat  familie en vrienden gerust overkomen. Het Raedthuys beschikt over 24 luxe suites, hotelkamers en hotelappartementen. Daarnaast overleggen wij graag met jullie hoe wij deze bijzondere dag kunnen invullen.
Trouwlocatie Zeeland

Het bruidspaar staat centraal

Vanaf het eerste gesprek, staat het bruidspaar centraal. We beginnen met een rondleiding, vervolgens bespreken we al jullie wensen en onze mogelijkheden. We maken een dagprogramma, zodat jullie precies weten hoe jullie dag er uit komt te zien. Natuurlijk ontvangen jullie vervolgens onze offerte. Bovendien zorgen wij ervoor dat jullie steeds dezelfde contactpersoon hebben, deze zal ook op jullie grote dag aanwezig zijn, om de dag vlekkeloos te laten verlopen.

Gerelateerde artikelen

Large_trouwlocatie_grot_limburg_daelhemergroeve

Unieke ondergrondse trouwlocatie in Zuid-Limburg

Large_trouwen_landgoed-den-vossenbosch_2

Trouwen op een betoverend landgoed in Twente

Large_trouwen_aan_het_water

Aan het water trouwen

Large_trouwlocatie_kasteelwoerden_utrecht

Trouwen in Kasteel Woerden

Gerelateerde bedrijven