Trouwen bij Abdij1472 Het feesthuys van Kampen « Huwelijk

Abdij1472 Het feesthuys van Kampen

Buiten Nieuwstraat 4
8261 AV Kampen

038 2038500
info@abdij1472.nl
www.abdij1472.nl

Bruiloften in Abdij1472

Ontdek de magie van jullie bruiloft in het hart van Kampen, omgeven door geschiedenis en charme. Onze unieke bruiloftslocatie, gevestigd in een monumentaal pand dat teruggaat tot 1472, ademt de sfeer van een eeuwenoud klooster. Geniet van een betoverend bruiloftsdiner in de nostalgische kelder en kloostertuin, en laat de festiviteiten tot leven komen tijdens het spetterende avondfeest in onze sfeervolle bovenzaal.

Abdij1472 Het feesthuys van Kampen

Vieren

Betreed onze sfeervolle bovenzaal, met een capaciteit van 100+ personen biedt deze ruimte de perfecte setting voor een onvergetelijk bruiloftsfeest. De bovenzaal is ontworpen om aan al jullie wensen te voldoen, met ruimte voor live muziek om de feestvreugde te verhogen.

Abdij1472 trouwlocatie Kampen

Culinair genieten

Abdij1472 is dé specialist in BBQ-arrangementen, met mogelijkheden variërend van een DIY-ervaring tot een culinair festijn met onze ervaren chef-kok. Van American style tot Deluxe, met ruimte voor tot wel 60 gasten biedt deze unieke setting een intieme en smaakvolle ervaring. Geen BBQ liefhebber? Buffetten kunnen wij ook verzorgen.

Voor meer informatie, neem dan contact met ons op.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Trouwen in Overijssel

Gerelateerde bedrijven