Trouwen bij Brekers « Huwelijk

Brekers

Helmweg 9
1759 NE Groote Keeten

0224 581421
welkom@brekers.eu
www.brekers.eu

Brekers als bijzondere trouwlocatie

Jullie trouwdag moet weerspiegelen wie jullie als koppel zijn. Trouwen is voor iedereen anders. En daarom zijn wij er om jullie bij te staan. Zeg JA tegen Brekers. Brekers is een schitterende huwelijkslocatie en een officiële trouwlocatie van de gemeente Schagen. Jullie kunnen dus genieten van een geheel verzorgde dag op één locatie.

Willen jullie een groots feest met live muziek of toch liever een intiem diner met goede vrienden en familie? Met een professioneel team van enthousiaste medewerkers en een schat aan ervaring weten wij ook jullie feest tot een succes te maken.
Trouwen bij Brekers Callantsoog

Jullie trouwdag wordt uniek

Jullie zijn te gast bij ons! Onze locatie beschikt over een uniek karakter, waarbij wij de culinaire invulling, de aankleding en het entertainment geheel afstemmen op jullie wensen. Bij Brekers zijn wij van mening dat iedere gelegenheid uniek is en daarom een compleet eigen invulling vereist. In een persoonlijk gesprek geven wij jullie een goede indruk van de vele mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Graag nodigen wij jullie uit voor een vrijblijvend gesprek in Brekers. Wij kunnen jullie hier prettig ontvangen in een gezellige sfeer. Tevens is het mogelijk om de diverse producten te proeven en te bekijken. Informeer vandaag nog wat Brekers voor jullie kan betekenen en maak van jullie droom, een onvergetelijke herinnering.

Gerelateerde artikelen

Large_bruidsbeurs_nederland

31 maart: Bruidsbeurs Nederland - Huizen

Large_huwelijksreizen_amsterdam

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Large_trouwlocatie_grot_limburg_daelhemergroeve

Unieke ondergrondse trouwlocatie in Zuid-Limburg

Large_trouwen_landgoed-den-vossenbosch_2

Trouwen op een betoverend landgoed in Twente

Gerelateerde bedrijven