Dark_loader
Trouwen bij Het Turfschip « Huwelijk
Staticmap?center=51.5875538,4.6560519&zoom=15&size=640x275&maptype=mobile&markers=51.5875538,4

Het Turfschip

Schipperstraat 2
4871 KK Etten Leur

076 5013145
info@hetturfschip.nl
www.hetturfschip.nl


Het Turfschip is dé plek voor uw bruiloft

Iedereen heeft andere wensen voor de bruiloft: groot en traditioneel of juist klein, intiem en casual. Wat uw wensen ook zijn, Het Turfschip geeft u een variatie aan mogelijkheden. Niet alleen qua ruimte maar ook de culinaire invulling kan geheel naar wens verzorgd worden.

De mooiste dag

Jullie gaan gaat trouwen en willen dat de mooiste dag van jullie leven perfect is. De dag moet weerspiegelen wie jullie als koppel zijn. Daarbij hoort een mooie locatie voor jullie receptie, diner en feest. Voor een casual en kleine receptie is ons themarestaurant of de Herenkamers een mooie locatie. Vanuit deze ruimten hebben jullie uitzicht op de Leurse Haven, de oude zeepfabriek en stellingmolen De Lelie. Hebben jullie veel genodigden dan proosten jullie met jullie gasten in een van onze grotere zalen. Een groot diner of juist intiem met naaste familie? Het Turfschip geeft jullie een variatie aan mogelijkheden.
Trouwen bij Het Turfschip in Etten-Leur

De culinaire invulling van uw bruiloft is in goede handen bij ons keukenteam. Koffie met bruidstaart, bubbels en heerlijke hapjes, een romantisch diner of liever een familietafel of swingend buffet. Samen met jullie maken we er een heerlijke dag van.

Eigen catering toegestaan

Ook wanneer jullie op zoek zijn naar ruimte voor uw bruiloft en zelf de catering ter hand wil nemen kunt ruimte huren, zelfs inclusief een professionele keuken.

Hotel

Het Turfschip heeft acht ruime en comfortabele tweepersoonskamers. Daar genieten jullie na van een geweldig feest!

Jullie bruiloft bij Het Turfschip
• 13 multifunctionele zalen
• Van 6 tot 1600 personen
• Goed bereikbaar, slechts enkele minuten van de A58/A16
• Gratis parkeergelegenheid voor de deur

Kom de sfeer proeven van de verschillende ruimtes bij Het Turfschip en doe verdere inspiratie op voor de invulling van uw bruiloft bij ons team! Maak een afspraak of vraag direct een offerte aan.

Gerelateerde bedrijven