Trouwen bij WeddingdaybyNiekee « Huwelijk

WeddingdaybyNiekee

Van der Veldstraat 13
2161 ZC Lisse

06 81440755
info@weddingdaybyniekee.nl
www.weddingdaybyniekee.nl

Waarom moeilijk doen als het ook samen kan?

Wat waanzinnig dat jullie gaan trouwen! Pluk de dag, want het leven moet gevierd worden! Haal er uit wat erin zit en geniet. Vier de liefde met grote hoofdletters. Zijn jullie er klaar voor?

Ik ben Niekee, de trotse eigenaresse van de site WeddingdaybyNiekee, een bruisende en enthousiaste doorzetter, die gek is op bruiloften. Binnenkort doen jullie aan elkaar de mooiste belofte, die er is. Als jullie voor mij kiezen, als jullie weddingplanner of ceremoniemeester, kies je voor rust, steun en zekerheid. Met een netwerk van leveranciers en een strak draaiboek, hoop ik jullie sparringpartner te kunnen zijn, zodat we samen jullie wensen tot werkelijkheid gaan maken.
Weddingplanner Weddingday by Niekee

De start van een te gek avontuur

Ik hoor hier natuurlijk graag alles over in ons gesprek. De voorpret is nu begonnen. Pinterest is wellicht jullie favoriete pagina en alle trouwbladen worden onveilig voor jullie! Maar hoe nu verder?

De organisatie van een bruiloft kun je vergelijken met een groot event en dat is niet mis. Het is superleuk, en super spannend, maar vraagt ook superveel voorbereiding. Weddingdaybyniekee staat tot jullie beschikking voor al jullie vragen.

We gaan samen het avontuur aan om jullie bruiloft tot in de kleinste puntjes in orde te maken of op orde te brengen. Zo hoeven jullie op de dag zelf alleen maar te genieten van al het moois wat op jullie afkomt.

Weddingdaybyniekee biedt verschillende pakketten aan:

  • Adviesgesprek
  • Ceremoniemeesterschap
  • Weddingplanner A-Z

Het plannen van een bruiloft is maatwerk. Deze pakketten geven jullie een beeld van de mogelijkheden. We gaan door middel van ons gesprek samen kijken wat het best bij jullie past.

Gerelateerde artikelen

Handige tips ter voorbereiding op je bruiloft

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Hoe vind je de perfecte trouwringen voor jullie bruiloft?

Aftellen tot jullie bruiloft

Gerelateerde bedrijven