Trouwen bij Brasserie Waalhaven « Huwelijk

Brasserie Waalhaven

Malpensabaan 3
3045 AL Rotterdam

010 7200660
info@brasseriewaalhaven.nl
www.brasseriewaalhaven.nl

Brasserie Waalhaven, een unieke beleving!

Trouwen op een locatie waar de ‘Love’ letterlijk in the Air is? Dat kan bij Brasserie Waalhaven! Brasserie Waalhaven is meer dan een trouwlocatie, het is een ware beleving.

Het gebouw is een replica van café-restaurant Waalhaven dat in de dertiger jaren op de toenmalige luchthaven in het havengebied Waalhaven stond. Die nostalgische sfeer in een eigentijds jasje ademt het pand anno nu!
Trouwlocatie Rotterdam Airport

Ready to take-off

Of jullie nu op zoek zijn naar een locatie voor de ceremonie, een borrel, avondfeest of een gehele verzorgde dag, alles is mogelijk bij Brasserie Waalhaven. De Brasserie beschikt over twee mooie zalen met eigen rooftop terras, die geheel naar eigen wens en smaak ingericht kan worden. Trouwen is zowel binnen als buiten mogelijk en feesten kan tot in de late uurtjes. Met uitzicht op de start- en landingsbaan geven jullie hier de take-off voor de mooiste dag uit jullie leven.

Brasserie Waalhaven is centraal gelegen aan de snelweg en met 120 gratis parkeerplaatsen voor de deur is er genoeg parkeergelegenheid voor al jullie gasten.

Kom een keer sfeer proeven op onze bijzondere locatie. Onze eventmanager treed graag met jullie in gesprek voor een offerte op maat.

Gerelateerde artikelen

Large_trouwringen_christianbauer

Trouwringen van Christian Bauer

Large_weddingevent_rotterdam

22 september: WeddingEvent ss Rotterdam

Large_trouwbeurs_spijkenisse

13 oktober: Wedding Event Spijkenisse

Large_trouwen_amsterdam_grachten_rederij-de-nederlanden

Trouwen op de Amsterdamse grachten

Gerelateerde bedrijven