Dark_loader
Trouwen bij Hotel Landgoed Het Roode Koper « Huwelijk
Staticmap?center=52.3029984,5.7126131&zoom=15&size=640x275&maptype=mobile&markers=52.3029984,5

Hotel Landgoed Het Roode Koper

Dr. C.J. Sandbergweg 82
3852 PV Leuvenum (Ermelo)

0577 407393
info@roodekoper.nl
www.roodekoper.nl


Trouwen op Landgoed Het Roode Koper

Trouwen op het exclusieve, zeer luxueuse en romantische Landgoed Het Roode Koper betekent idyllisch trouwen in stijl; in een rozentuin te midden van 3500 hectare heuvelachtig boslandschap.

Roode Koper

Op deze officieel erkende trouwlocatie bent u verzekerd van alle privacy om in een intieme sfeer met familie en vrienden uw huwelijksdag te vieren. De huwelijksvoltrekking en het feest, de high tea of het galadiner kunnen plaatsvinden in de statige villa met zonnige buitenterrassen en in de klassieke siertuinen.

Dit voormalig buitenverblijf van Graaf van Limburg Stirum met sfeervolle stijlkamers en lounges met open haard, biedt ook op koele zomeravonden en winterse dagen een romantisch decor voor uw feestelijkheden.

Huwelijkspartijen op Het Roode Koper vinden voornamelijk plaats op basis van privé gebruik van het gehele landgoed met haar 32 luxe en sfeervolle hotelkamers.

Verscholen op het landgoed, met uitzicht op het bos, is daar de privé villa met riante living met open haard, meerdere slaapkamers en omringende tuin met meerdere zitjes. Zeer geschikt voor de familie(s) van het bruidspaar.

Gerelateerde bedrijven