Trouwen bij Buitenplek Más Mik « Huwelijk

Buitenplek Más Mik

Benedeneind NZ 408
3405 CD Benschop

06 27823966
mik@masmik.nl
www.masmik.nl

Trouwen op Buitenplek Más Mik

Más Mik in Benschop biedt dé locatie & omgeving bij uitstek voor een huwelijk! Wij zijn een trouwlocatie in de gemeente Lopik; heerlijk rustig en landelijk gelegen met een intieme en bijzondere sfeer.Buitenplek Mas Mik

We beschikken over een prachtige boomgaard waar de ceremonie plaats kan vinden, maar ook onze ruimte 'Polderzicht' met vrij uitzicht over de achterliggende weilanden is een bijzondere ruimte om te trouwen!

Buiten trouwen

Binnen kan je met ongeveer tot 60 personen terecht, afhankelijk van de opstelling. Daarnaast hebben we twee prachtige nieuwe (begin 2019), olijfgroene pagode tenten van 5 bij 5 meter die samen een feestelijke en solide tent van 10 bij 5 meter vormen, en waar we heaters kunnen plaatsen. Je kunt zodoende terecht bij ons voor een feest tot circa 130 personen. Ons ruime, gezellige terras biedt daarnaast ook veel plek.

Bij mooi weer kan er uiteraard getrouwd worden in de boomgaard en ook kan daar (een gedeelte van) de borrel plaatsvinden. Dit alles in overleg met jullie en naar aanleiding van jullie wensen hierin! Alle ruimtes, zowel binnen als buiten, staan exclusief ter beschikking voor jullie gezelschap.Buitenplek Mas mik trouwlocatie

Alles voor een perfecte trouwdag

Voor wat betreft de invulling van deze bijzondere en mooie dag in jullie leven kan je bij ons alle kanten op en wij denken graag met jullie mee in de perfecte invulling van jullie trouwdag! Van het verloop van de dag; tot eten, drinken en entertainment, er is van alles mogelijk.

We maken een voorstel op maat nadat wij weten wat jullie specifieke wensen zijn, daarvoor maken we natuurlijk graag een afspraak bij ons op de locatie zodat jullie een goed beeld kunnen krijgen van de mogelijkheden! Het lijkt ons fantastisch als wij uiteindelijk bij kunnen dragen om jullie dag tot een onvergetelijke, liefdevolle dag te maken!

Dus neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. 

"Wat was onze trouwdag een fantastische dag! Mooi weer, mooie ceremonie, mooie en gezellige mensen maar bovenal een top locatie!"

Gerelateerde artikelen

Large_trouwmagazine_huwelijk-in-utrecht

Trouwen in Utrecht

Large_s2

Slot Doddendael, een sprookjesachtige trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven