Trouwen bij Brasserie Stania State « Huwelijk

Brasserie Stania State

Rengersweg 98 B
9062 EJ Oentsjerk

058 2562811
info@staniastate.nl
www.staniastate.nl


Vier jullie huwelijk op’t landgoed Stania State

Landgoed Stania State ligt in Friesland, verscholen in het gelijknamige park op ca. 10 km. van Leeuwarden en Dokkum. Het park behoort tot één van de mooiste parken van Nederland en is uitermate geschikt als decor voor jullie trouwfoto’s. Landgoed Stania State is een unieke locatie om jullie huwelijksdag te vieren met een lunch, brunch, diner, feest of bijvoorbeeld alléén een receptie.

Stania State trouwlocatie

Een geschikte locatie voor iedereen

Jullie trouwdag kunnen jullie op Landgoed Stania State geheel naar eigen wensen invullen. Hebben jullie een groot gezelschap, dan kunnen jullie in de Tuinzaal terecht waar plek is voor 180 gasten. We kunnen de zaal sfeervol inrichten maar jullie mogen de versieringen ook zelf aanbrengen. Zijn jullie meer in voor een intiem feestje met een kleiner gezelschap, dan is de Brasserie of de Bibliotheek de geschikte plek. Al onze zalen hebben een terras, zodat jullie deze feestelijke dag in de zomer ook bij ons in de tuin kunnen vieren. Een overnachting in de bruidssuite met bedstee maakt jullie trouwdag compleet.

Ja, ik wil

Op Landgoed Stania State kun je elkaar het ja-woord geven want Stania State is sinds 2009 een officiële trouwlocatie van de Friese gemeente Tytsjerksteradiel.

Doe als velen

Al veel stellen gingen jullie voor. Hierdoor zijn wij experts in het uitstekend laten verlopen van jullie mooiste dag. Met veel plezier geven wij persoonlijk advies en samen met jullie bepalen we de perfecte invulling voor deze dag. Alles tot in de puntjes geregeld op de dag waarvan jullie het stralende middelpunt zijn.

Bekijk alle mogelijkheden op www.staniastate.nl

Gerelateerde artikelen

Large_trouwen_amsterdam_grachten_rederij-de-nederlanden

Trouwen op de Amsterdamse grachten

Large_huwelijksnacht_bruidssuite

5 tips voor een onvergetelijke huwelijksnacht met je partner

Large_huwelijk_in_friesland_2018

Trouwen in Friesland

Large_trouwlocatie_grot_limburg_daelhemergroeve

Unieke ondergrondse trouwlocatie in Zuid-Limburg

Gerelateerde bedrijven