Trouwen bij Event- & Partycentrum het Witte Paard « Huwelijk

Event- & Partycentrum het Witte Paard

Gildeweg 2
2632 BA Nootdorp

015 3109180
info@wittepaard.nl
www.wittepaard.nl

Trouwen in Event en Partycentrum Het Witte Paard

Een onvergetelijke bruiloft vier je in Event- en partycentrum het Witte Paard. De mooiste dag van uw leven in een sfeer van gezelligheid, aandacht, gastvrijheid en bovenal liefde. Het Witte Paard verzorgt al jarenlang de meest fantastische bruiloften.Partycentrum Het witte Paard huwelijk

Gaat u trouwen? Wij nemen al uw zorgen uit handen, zodat u een onvergetelijke dag vol liefde zult beleven. Want liefde, daar draait het om tijdens de dag van uw leven.

Jullie trouwdag van A tot Z

U kunt tegenwoordig bij ons de volledige dag plannen. Denk aan uw huwelijksceremonie, met aansluitend een mooi diner en een spectaculair feest. U kunt bij ons alles samenstellen zoals u wenst, elke combinatie is mogelijk.Witte paard Huwelijk

Event- en partycentrum het Witte Paard is gevestigd in Nootdorp langs de snelweg A12, centraal tussen Rotterdam, Den Haag, Rijswijk, Pijnacker, Delft en Zoetermeer. U bent van harte welkom voor een rondleiding door ons partycentrum, een vrijblijvend gesprek over uw plannen en een kostenbegroting.

Geregeld organiseren wij open avonden, een vrijblijvende inloopavond waar u bij ons een beetje sfeer kunt proeven. Kijk voor de verschillende data op onze website.

"Onze bruiloft bij Het Witte Paard gevierd. Alles was perfect, het eten was top. En ook het feest was fantastisch,super locatie!"

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Gerelateerde bedrijven