Trouwen bij Paviljoen Lutterzand « Huwelijk

Paviljoen Lutterzand

Lutterzandweg 12
7587 LH De Lutte

0541 551386
info@lutterzand.nl
www.lutterzand.nl

Het Lutterzand voor een onvergetelijke dag

Trouwen op een toptrouwlocatie, midden in een natuurgebied in Twente? Op Het Lutterzand wordt jullie droom werkelijkheid.

Jullie hele trouwdag kan door Paviljoen Lutterzand worden verzorgd. Van het jawoord tot het avondfeest. Unieke trouwdecors voldoende in dit fotogenieke natuurgebied.
Trouwen in Twente bij Paviljoen Lutterzand

Bijzondere huwelijkslocaties

Jullie jawoord op een wel hele bijzonder plek aan het riviertje de Dinkel. Of jullie ceremonie in het authentieke Jan Wesselinkhoes aan het water, met daarna de champagnetoost en het aansnijden van de bruidstaart. Ook de buitenlocatie Erve Beverborg is een officiële trouwlocatie. Deze Saksische schuur is omgetoverd tot een landelijke, luxueuze locatie en is van alle gemakken voorzien waardoor het ook geschikt om het feest verder te vieren.
Trouwen in Twente bij Paviljoen Lutterzand

Trouwdag op maat

Elke bruiloft is uniek en daarom maken wij in overleg met jullie een programma op maat. Van romantisch jawoord met toost tot huwelijksdiner aan lange tafels tot spetterend feest. Met 6 verschillende sfeervolle ruimten en mooie buitenlocaties kunnen wij voor elke groep tot ± 250 personen een passende trouwdag verzorgen. Daarbij geven wij advies over de mogelijkheden voor het stylen van jullie mooiste dag.

Neem een kijkje op de site voor een eerste indruk of kom eens langs en jullie zullen versteld staan van de mogelijkheden. 

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

17 maart: Duurzaam Trouwen Hengelo

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Gerelateerde bedrijven