Trouwen bij Landgoed Duin & Kruidberg « Huwelijk

Landgoed Duin & Kruidberg

Duin en Kruidbergerweg 60
2071 LE Santpoort Noord

023 5121800
reserveringen@duin-kruidberg.nl
www.duin-kruidberg.nl

Trouwen op Landgoed Duin & Kruidberg

“Jacob Cremer hield zoveel van zijn vrouw, dat hij in de tuin van het Landgoed speciaal voor haar een vijver liet bouwen die lijkt op de rivier de Theems. Dit allemaal om te zorgen dat zijn vrouw minder heimwee had naar London en zich thuis voelde op het landgoed”Landgoed Duin en Kruidberg

Ervaar de mooiste (sprookjesachtige) dag van jullie leven op het schitterende en verrassende Landgoed Duin & Kruidberg. Vanaf het moment dat jullie en de gasten het Landgoed oprijden wanen jullie je in een waar sprookje.

Met een bijzonder trapmoment in de authentieke lobby waar je kippenvel van krijgt, een ceremonie in een van de sfeervolle stijlkamers of de Engelse Landgoedtuin, een receptie, tongstrelend diner en/of een spetterend feest om jullie mooiste dag mee af te sluiten.
Alles is mogelijk om deze prachtige dag zo bijzonder mogelijk te maken!

Alle aandacht voor jullie als bruidspaar

Wij dragen zorg voor een onvergetelijke dag met een exclusief gevoel. Tijdens deze bijzondere dag zijn jullie het enige bruidspaar dat die dag het ja-woord aan elkaar geeft. Dit zorgt ervoor dat wij alle aandacht hebben voor jullie en jullie gasten.Landgoed Duin en kruidberg Huwelijk

Het is voor ons, het team van Landgoed Duin & Kruidberg, een eer om te mogen bijdragen aan de mooiste dag van jullie leven. We denken dan ook graag met jullie mee, hebben ruime expertise bij het plannen van een huwelijk en werken samen met diverse huisleveranciers. Wil je bijvoorbeeld meer informatie over een goede fotograaf, trouwplanner, deejay of ben je op zoek naar die speciale bruidstaart? Wij informeren je graag!

Mix van stijlen en sferen op één locatie

Willen jullie een sprookjesachtig diner in een van de authentieke stijlkamers, een ontspannen receptie, of liever een hip feest met deejay in het souterrain? Een uiteenlopende mix van sferen en stijlen op één locatie behoort tot onze mogelijkheden.

“Prachtige locatie, echt alles voor een perfecte bruiloft kon daar. Goed kunnen overleggen over wensen. Nog nooit zo’n lekker bed gehad in een hotel!”

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Bruidsbeurzen Kop van Noord-Holland 2024

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Gerelateerde bedrijven