Trouwen bij Oranjerie Ruurlo « Huwelijk

Oranjerie Ruurlo

Stapeldijk 1
7261 LL Ruurlo

0573 820220
info@oranjerieruurlo.nl
www.oranjerieruurlo.nl

Oranjerie Ruurlo feliciteert jullie van harte met jullie voorgenomen huwelijk!

Trouwen is de bezegeling van jullie liefde voor elkaar, een belofte om voor elkaar te zorgen.

Oranjerie Ruurlo

Jullie huwelijksdag is dan ook één van de mooiste dagen van jullie leven, waaraan veel zorg en aandacht wordt besteed. Oranjerie Ruurlo neemt jullie graag een stukje zorg uit handen.neemt jullie graag een stukje zorg uit handen. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van de meest uiteenlopende feesten en partijen. Dus voor zowel een intiem samenzijn met familie en naaste vrienden als voor een spetterende dag vol feest zijn jullie bij ons aan het juiste adres!

En wisten jullie dat Oranjerie Ruurlo een officiële trouwlocatie is? Dat betekent dat jullie met jullie gasten de gehele dag bij ons kunnen verblijven.

Jullie dag begint natuurlijk met een romantisch ontvangst. En dat kunnen we volledig realiseren op basis van jullie wensen. Willen jullie aankomen in een gouden koets of met een schitterende Rolls Royce? Alles is mogelijk. Wij nemen al jullie zorgen uit handen, zodat jullie volop kunnen genieten van jullie bijzondere dag.

Oranjerie Ruurlo trouwvervoer

Het naastgelegen Kasteel Ruurlo is een officiële trouwlocatie van gemeente Berkelland. Bij een trouwfeest op deze locatie hoeven jullie dus niet meer speciaal naar het gemeentehuis om het burgerlijk huwelijk te laten voltrekken. Jullie kunnen in de unieke trouwzaal van kasteel Ruurlo trouwen en vervolgens bij Oranjerie Ruurlo borrelen, dineren en feesten. Uiteraard kan de ceremonie ook buiten plaatsvinden op het prachtige landgoed of in de sfeervolle Oranjerie.

Na de ceremonie is het uiteraard tijd om te proosten. De borrel begint feestelijk door de bruidegom die de eerste fles champagne sabreert. Proost! Aansluitend snijden we de bruidstaart aan, serveren we diverse drankjes en kunnen jullie al genieten van culinaire hapjes. De borrel vindt plaats in de sfeervolle Oranjerie of op ons zonnige terras met uitzicht op het kasteel. Ook beschikken wij over een gezellige stretchtent die uitermate geschikt is voor de borrel.

Oranjerie Ruurlo huwelijksdiner

Na jullie huwelijksvoltrekking en de borrel kunnen jullie uiteraard aanschuiven voor een heerlijk diner. In onze Oranjerie genieten jullie van een smaakvol diner. Onze chef-kok en zijn keukenbrigade laten jullie genieten van culinaire hoogstandjes die allen bereid worden met verse ingrediënten en seizoens- en streekgebonden producten.

Jullie trouwfeest is niet compleet zonder een knallende feestavond. Onze Oranjerie is geschikt voor gezelschappen tot 350 personen en biedt vele mogelijkheden voor een spetterend feest. Een DJ of band verzorgt de muziek terwijl jullie de openingsdans inzetten. De flairbartender schenkt de eerste cocktails in en onze collega’s gaan rond met diverse hapjes. We sluiten de dag af met een ‘vette hap’, want een puntzakje friet mag natuurlijk niet ontbreken!

Gerelateerde artikelen

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Zo kiezen jullie de ideale trouwlocatie

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Gerelateerde bedrijven