Trouwen bij Landgoed Groenendaal « Huwelijk

Landgoed Groenendaal

Groenendaal 3
2104 WP Heemstede

023 5281555
info@landgoedgroenendaal
www.landgoedgroenendaal.nl

Wedding, bruiloft, huwelijk, trouwen… het woord waar het uiteindelijk allemaal om draait is ‘JA’!

Dat ‘ja’ wordt sowieso veelvuldig uitgesproken op Landgoed Groenendaal want de mogelijkheden zijn legio. Met de privacy en de intimiteit van het prachtige Groenendaalse bos is romantiek gegarandeerd, de rest is aan jullie. Deel ideeën en wensen met ons, dan trekken we alle registers open en realiseren de bruiloft die precies bij jullie past.

Landgoed Groenendaal trouwlocatie

Ontspannen organiseren en lekker genieten

We assisteren graag bij de organisatie van deze indrukwekkende dag. Of jullie nu voor een complete dag met ceremonie kiezen of alleen een feest op Landgoed Groenendaal willen geven, persoonlijke aandacht staat voorop in de aanloop naar jullie bruiloft. Op de trouwdag zelf houdt de WeddingManager nauw contact met de ceremoniemeester. Het ervaren team zorgt ervoor dat het niemand aan iets ontbreekt, zo kunnen jullie onbezorgd en lekker genieten!

Trouwen in de natuur of bij het haardvuur

Landgoed Groenendaal is een officieel ‘huis der gemeente’ waar het jawoord al honderden keren is uitgesproken. Zonnig in de tuin maar ook knus bij het haardvuur tijdens de wintermaanden. Staat de huwelijksvoltrekking in de tuin gepland maar zijn de weersomstandigheden twijfelachtig? Dan zorgen wij ervoor dat binnen een ceremonie-opstelling stand-by staat. Dan kunnen jullie tot op het laatste moment zelf bepalen waar het jawoord wordt gegeven.

Landgoed Groenendaal huwelijk

Dineren op maat

Landgoed Groenendaal is in de basis een à la carte restaurant. Dat staat garant voor oneindig veel creatieve mogelijkheden waarmee er gekozen kan worden voor een invulling die bij jullie ideeën & lifestyle past. Dat kan een selectie zijn uit ons seizoensmenu, maar ook een zomerse barbecue of een informeel walking dinner. Wij vinden het belangrijk dat iedereen lekker geniet en zijn bedreven in het maken van aangepaste gerechten voor gasten die rekening moeten houden met een dieet, intolerantie of allergie.

Huwelijksdag met een persoonlijke ‘touch’

Hebben jullie al een trouwdatum in gedachten? Dan plaatsen we bij beschikbaarheid een vrijblijvende optie en nodigen jullie graag uit voor een kennismaking. Om de sfeer te proeven en in grote lijnen een plan te maken. Het voorstel met een gespecificeerde begroting volgt binnen enkele dagen. Daarnaast ontvangen jullie een TryOut Dinner voucher. Daarmee kan tegen een gereduceerd tarief kennis gemaakt worden met de kwaliteit en veelzijdigheid van onze keuken en de service van het bedienende team.

Trouwen op Landgoed Groenendaal, de highlights:

• Officiële trouwlocatie, trouwen in de natuur, ceremonie in de tuin
• Privacy, exclusief gebruik mogelijk
• Flexibel, bruiloft op maat, minimale restricties qua geluid en eindtijd
• Bruiloftmanagers met jarenlange ervaring, goed geolied team
• Gerenommeerd restaurant, culinaire invulling naar wens
• Bedreven in aanpassen gerechten i.v.m. diëten en/of allergieën
• Mogelijkheid TryOut Dinner voor gereduceerd tarief
• Goed bereikbaar met 300 gratis parkeerplaatsen naast het pand

Met trots delen we dat het Zijne Majesteit de Koning heeft behaagd om de eretitel Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier toe te kennen aan onze bijzondere locatie. Restaurant Landgoed Groenendaal is sinds 1917 in handen van de familie Uitendaal, het predicaat Hofleverancier is naar aanleiding van dit unieke jubileum in januari 2018 uitgereikt aan de 4e generatie.

Gerelateerde artikelen

Large_trouwen_amsterdam_grachten_rederij-de-nederlanden

Trouwen op de Amsterdamse grachten

Large_trouwlocatie_grot_limburg_daelhemergroeve

Unieke ondergrondse trouwlocatie in Zuid-Limburg

Large_trouwen_landgoed-den-vossenbosch_2

Trouwen op een betoverend landgoed in Twente

Large_trouwen_aan_het_water

Aan het water trouwen

Gerelateerde bedrijven