Trouwen bij Hajé restaurant Natuurpark « Huwelijk

Hajé restaurant Natuurpark

Vlotgrasweg 11
8219 PP Lelystad

0320 286143
contact@haje.nu
www.haje.nu

Trouwen middenin de natuur

Zou je het liefst je grote liefde het ja-woord geven, midden in de natuur? Maar bezorgt het idee dat het misschien gaat regenen op jullie trouwdag jullie nu al stress? Dan is de Waterlely in het Natuurpark in Lelystad dé perfecte trouwlocatie voor jullie.

Hajé Huwelijk

Verscholen tussen de bomen in het Natuurpark Lelystad ligt een goed bewaard geheim: de Waterlely. De buitenmuren van dit bijzondere gebouw zijn helemaal van glas en zorgen voor een weids uitzicht over de grote plas. Het interieur binnen loopt feilloos over in de natuur buiten. De Waterlely is een officiële trouwlocatie dus het is niet nodig om heen en weer te rijden naar het gemeentehuis. Meer tijd om te genieten van elkaar en de natuur!

Koersen naar jullie geluk

Als bruid arriveren per boot bij de Waterlely of na de ceremonie met de bruiloftsgasten een rondje varen? Natuurpark Lelystad beschikt over een elektrische fluisterboot, zo kunnen jullie geruisloos genieten van de natuur op deze feestelijke dag.

hajé Restaurant Huwelijk

Buiten trouwen

De openslaande deuren van de Waterlely geven toegang tot een grote steiger. Op de steiger kan ook getrouwd worden met een prachtig uitzicht over het water op de achtergrond. Mocht het op het laatste moment toch geen mooi weer worden dan kan de ceremonie altijd naar binnen verplaatst worden. Of het nou lente, zomer, winter of herfst is, het uitzicht is altijd adembenemend mooi bij de Waterlely.

Tijd voor een feestje!

Na het ja-woord kunnen we toosten op jullie huwelijk in de Waterlely of in het restaurant dat een klein stukje lopen is vanaf de Waterlely. Hapjes, lunch en diner kunnen geheel naar jullie wensen verzorgd worden. Ons team doet er alles aan om jullie huwelijksdag tot in de puntjes te verzorgen en luistert naar al jullie wensen. We denken graag met jullie mee en kunnen jullie helpen bij het maken keuzes wat betreft de decoratie, culinaire invulling en het dagprogramma. Kortom, er wordt alles aan gedaan om jullie een onvergetelijke, onbezorgde huwelijksdag te bezorgen.

Gerelateerde artikelen

Large_wh

11 januari: Bruidsbeurs Almere

Large_trouwen_in_flevoland

Trouwen in Flevoland

Gerelateerde bedrijven