Dark_loader
Trouwen bij De Heeren van Ambacht « Huwelijk
Staticmap?center=51.8500034,4.6274578&zoom=15&size=640x275&maptype=mobile&markers=51.8500034,4

De Heeren van Ambacht

Dorpsstraat 22
3342 BD Hendrik-Ido-Ambacht

078 6812321
info@deheerenvanambacht.nl
www.deheerenvanambacht.nl


De Heeren van Ambacht, sfeer onder een karakteristiek dak.

Restaurant De Heeren van Ambacht is gevestigd in het schitterende monumentale pand ‘Bouwlust’ welke is gebouwd in 1813 en gevestigd is in Hendrik Ido Ambacht. Bouwlust was van origine een boerderij welke is omgebouwd tot een prachtig restaurant met een moderne en warme karakteristieke uitstraling. Een monument waarvan het geheel nog goed herkenbaar is als vrijstaande boerderij.

De Heeren van Ambacht

Voor iedere gelegenheid een passende ruimte.

De Heeren van Ambacht beschikt over diverse zalen welke geschikt zijn voor verschillende gelegenheden. Hierbij kunt u denken aan een sfeervolle receptie, een huwelijksdiner, bruiloft locatie of huwelijksfeest.

Daarnaast is De Heeren van Ambacht een ‘Huis der Gemeente’ dit houdt in dat de huwelijksplechtigheid bij ons mag worden voltrokken. De maximale capaciteit voor de Heerenzaal bedraagt 300 personen, voor een diner kunt u denken aan 60 personen. Kortom, een bijzondere locatie die uitermate geschikt is voor uw bijzondere bruiloft.

Trouwen in de Heeren van Ambacht

Een veelvoud en diversiteit aan culinaire gerechten gecombineerd met een uitstekende bereikbaarheid, ruim voldoende parkeergelegenheid en een geweldige sfeer in een prachtig monumentaal pand maakt de Heeren van Ambacht een uiterst geschikte locatie voor uw bruiloft of huwelijksfeest. Bij de Heeren van Ambacht wordt de behoefte aan persoonlijke aandacht vertaald in een hoog niveau aan service en deskundig gastheerschap.  In overleg kunnen wij jullie bijzondere dag compleet verzorgen.

Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Gerelateerde bedrijven