Trouwen bij Dirk de Wit Mode « Huwelijk

Dirk de Wit Mode

Hoofdstraat 224
1611 AN Bovenkarspel

0228 511227
info@dirkdewitmode.nl
www.dirkdewitmode.nl

Dirk de Wit Mode in Bovenkarspel is de specialist in trouwpakken

De reden hiervan is ons grote aanbod en diversiteit in kleuren en stoffen. Van traditioneel tot eigenwijs. Bij ons slaagt u voor het complete kostuum, dus ook alle accessoires zoals schoenen, riem, pochet, bretels, stropdas, sokken, noem het maar op.

Waarschijnlijk weet u niet wat de bruid precies aan heeft die dag, daarom is er vaak iemand met u mee die dat wel weet. Samen met diegene stemmen wij af of we een match hebben! In overleg bedenken wij de mooiste combinatie voor de mooiste dag van uw leven. Of het nou een casual combinatie is, een smart casual combinatie, een 2-delig pak, een 3-delig pak of zelfs een maatpak. 
Trouwpakken bij Dirk de Wit Mode in Bovenkarspel

Bij Dirk de Wit Mode adviseren wij u graag wat de mogelijkheden zijn en wat voor u de juiste keuze is. Alles is vrijblijvend. Ook een afspraak buiten openingstijden is mogelijk.

Trouwpak op maat

Veelal wordt er gekozen voor een maatpak als het perfecte trouwpak. Voor deze bijzondere dag heeft u dan ook een uniek trouwpak dat u helemaal naar uw smaak samenstelt. Met een maatpak of maatkostuum van Dirk de Wit Mode heeft u altijd een kostuum dat perfect past en waarvan u zelf de stof, afwerking en details kunt kiezen. Daarnaast hebben wij een eigen Atelier DW voor eventuele aanpassingen.
Trouwpak op maat

Het complete plaatje

Een trouwerij is de gelegenheid om mooie accessoires te dragen! Manchetknopen zijn één van de kleine details die een trouwkostuum compleet maken. Dirk de Wit Mode heeft een groot aanbod aan dassen van de mooiste stoffen en prints. Trouwoverhemden in overvloed, verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en mouwlengtes. Naast een mooi pak en chique schoenen zien we tegenwoordig ook dat de sokken voor de bruidegom heel belangrijk zijn! De combinatie schoenen/riem – trouwpak maakt het af!

Ook hebben wij een groot en feestelijk aanbod voor de ouders, familie en vrienden van het bruidspaar!

Gerelateerde artikelen

Wat draag je als bruidegom op een zomerbruiloft?

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

Bruidsbeurzen Kop van Noord-Holland 2024

Trends in trouwpakken 2024

Gerelateerde bedrijven