Trouwen bij Kim Kroeze Fotografie « Huwelijk

Kim Kroeze Fotografie

Keverkleuven 10
9403 ZC Assen

06 20136650
info@kimkroeze.nl
www.kimkroeze.nl

Wauw! Dat meen je niet....jullie gaan TROUWEN?!

Wat een geweldig nieuws en wat zal dat een fantastische dag gaan worden. Een dag vol van herinneringen! Een schitterende trouwjurk voor jou en een geweldig trouwpak voor hem. Familie en vrienden die jullie een warm hart toedragen.

De perfecte locatie waar het huwelijk plaats gaat vinden. De trouwringen met speciale betekenis voor jullie. En natuurlijk... het moment waarom alles draait... het uitspreken van de liefde voor elkaar door het JA woord te geven. Deze speciale dag zou ik heel graag met jullie meebeleven door alles wat jullie belangrijk vinden vast te leggen in een trouwreportage.
Kim Kroeze Fotografie

Ongedwongen en spontaan

Natuurlijk is voor jullie belangrijk om te weten hoe ik te werk ga en wat voor persoon ik ben. Om te kijken of ik deze dag vast kan leggen op de foto’s zoals jullie het hebben bedoeld en beleefd. Ik heb een spontaan karakter en mijn manier van werken is ongedwongen. De liefde en plezier staan voor mij voorop en dat zal zeker te zien zijn op de foto’s.

Tot in detail

Mocht je denken ‘zij past bij ons’ en ben je nieuwsgierig geworden hoe het verder gaat dan kan je contact met mij opnemen voor een kennismakingsgesprek bij mij thuis. We nemen dan jullie wensen door en ik kan aangeven wat ik voor jullie kan betekenen. Dit alles zal worden vastgelegd in een op maat gemaakte offerte. Als jullie dan tegen mij JA zeggen dan volgt 4 weken voor de trouwdatum een nieuwe afspraak. Dan kom ik bij jullie thuis om alles in detail door te spreken en dan kunnen we eventueel ook gezamenlijk de locaties gaan bekijken.
Kim Kroeze Fotografie

Trouwalbum

Later nog eens weer terug kijken op deze dag vol herinneringen, speciale momenten, de lach en misschien ook een traan?! Dat kan door de trouwreportage in een mooi trouwalbum door mij te laten verzorgen. De mogelijkheden zijn legio. Speciale wensen? Laat het mij weten en jullie zullen ook mijn creatieve kant ontdekken.

Misschien tot snel zodat ik jullie op weg kan helpen naar deze onvergetelijke dag!

Gerelateerde artikelen

Large_trouwfoto_inlijsten_instawall_collage

Elke dag naar jullie trouwfoto's kijken

Large_bruidsjournalist

De Bruidsjournalist schrijft jullie eigen bruidsverhaal!

Large_instawall_trouwfotos

Jullie mooiste dag vereeuwigd in een Instawall

Large_trouwfotograaf_ericsmeets

Hoe kies je de juiste fotograaf?

Gerelateerde bedrijven