Trouwen bij De Bruidsfotografes « Huwelijk

De Bruidsfotografes

Joris Ivensplein 2
1087 BP Amsterdam

06 51170172
info@bruidsfotografes.nl
www.bruidsfotografes.com

De Bruidsfotografes

Drie creatieve fotografes staan voor u klaar om van uw bruiloft of evenement een fantastische herinnering te maken en dat op de meest sfeervolle en authentieke wijze! Onze werkwijze kenmerkt zich doordat wij de gehele dag/ceremonie op een spontane wijze vastleggen.

Geen gedwongen poses, geen geforceerde foto's. We maken wel graag een mooie fotoserie van het bruidspaar op een groene of stedelijke locatie.​ Door o.a. het gebruik van professionele apparatuur zijn onze foto's te omschrijven als kwalitatief zeer hoog en vallen op door hun stijlvolle composities, authenticiteit en natuurlijke kleuren.

Bruidsfotografes Amsterdam
 

Jullie mooistedag onvergetelijk vastgelegd

Naast een prachtige fotoserie, die we vaak verwerken tot een bewegende slideshow en die ondersteund wordt door muziek, bieden we ook de mogelijkheid om een video gedurende de hele dag te maken. De gemaakte filmshots zullen resulteren in een video van 15-20 minuten waarin alle emotionele en belangrijke momenten voorbij komen. In 2018 zullen we ook bewegende beelden vanuit de lucht opgenomen, gaan toevoegen.

​Kortom, we leggen uw mooiste dag onvergetelijk vast en ook nog tegen een zeer scherp tarief! Bovendien hebben we regelmatig een actie waarbij we een slideshow/ouderalbum/ canvasafdruk cadeau doen!

​Informeer gerust naar de mogelijkheden (email/bellen) of kom een keer naar onze fotostudio in Amsterdam IJburg!

Gerelateerde artikelen

Large_trouwen_in_noord-holland_huwelijk_bruidsmagazine

Trouwen in Noord-Holland

Large_trouwen_amsterdamse_grachten

Trouwen op de Amsterdamse grachten

Gerelateerde bedrijven