Trouwen bij Made for Moments « Huwelijk

Made for Moments

Arnhemse Bovenweg 180
3708 AH Zeist

085 0438004
info@madeformoments.nl
www.madeformoments.nl

Trouwkaarten van Made for Moments

Ben jij op zoek naar een hippe, stijlvolle en/of luxe uitziende trouwkaart? Laat je dan verrassen door de uitgebreide collectie van Made for Moments. Van luxe pocketfolds en trouwkaartensets tot mooie enkele kaarten. Kies een kaart uit de collectie die jullie mooi vinden of maak er eentje helemaal zelf.

Proefdruk van je trouwkaart

Wist je dat je eenvoudig een proefdruk van jullie trouwkaart kan bestellen voor een kleine probeerprijs (€1,- of €2,50)? Kies een kaart die jullie aanspreekt en bewerk 'm in de editor. Zodra je op 'voorbeeld bekijken' drukt, kan je eenvoudig een proefdruk bestellen. Ervaar op die manier de kaart(en) in het echt.Made for Moments Trouwkaarten


Welkomstborden, gastenboeken, trouwbedankjes en meer...

Niets fijner dan een bruiloft die klopt tot in de kleinste details. We feel you... Wist je dat je voor heel veel items gewoon bij Made for Moments terecht kan? Zo kan je je complete drukwerk in stijl van je trouwkaart bij ons bestellen. Van enveloppenbox en welkomstbord tot gastenboek en bedankjes. 

Kwaliteit en keuzemogelijkheid 

Kwaliteit vinden wij belangrijk. Kaarten voelen daarom, ongeacht welke papiersoort je kiest, luxe en mooi dik aan. Naast dat je kan kiezen uit verschillende designs, maak je ook keuze in het type afwerking. Het is onze passie om daarin voorop te lopen. Hoogglans, bellybands, verschillende foliekleuren en de allermooiste papiersoorten.
Team van Made for Moments Trouwkaarten
 

De Makers van Made for Moments

We stellen ons graag aan je voor! We zijn een enthousiast team van 8 creatievelingen. Elke dag zijn wij bezig met het zoeken naar de meest toffe trends, die we gebruiken voor het maken van onze kaarten. Dat doen we voor verschillende levensmomenten. Ook voor geboortekaartjes, verjaardagen of huwelijksjubilea staan wij voor je klaar. 

We zijn er voor je om je elke dag te inspireren en helpen bij het maken van de allermooiste kaart!

Gerelateerde artikelen

Waarom worden deze 5 trouwkaarten het meest besteld?

Ontdek de luxe en unieke trouwkaarten van Koningkaart

18 februari: WeddingFair Utrecht

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Gerelateerde bedrijven