Elke dag naar jullie trouwfoto's kijken « Huwelijk
Large_trouwfoto_inlijsten_instawall_collage

Elke dag naar jullie trouwfoto's kijken

Met een Instawall kun je deze momenten voor altijd blijven koesteren in een fotocollage aan de muur zodat je aan deze mooie dag kunt terugdenken. Maar welke foto’s komen het mooist uit op welke materiaal?

Aluminium

Elke Instawall wordt met liefde geprint op materiaal met een hoge kwaliteit. Ons populairste product is een Instawall op aluminium. Aluminium heeft een licht industriële uitstraling met een mat en stoer effect. Dit materiaal doet het onder andere goed in een interieur met een industrieel of Scandinavisch tintje, maar is eigenlijk geschikt voor ieder interieur. Zwart-wit foto’s komen erg mooi uit op aluminium, omdat het een duidelijk contrast aan de foto’s geeft. Maar ook kleuren komen waanzinnig tot leven op dit materiaal en blijven een leven lang mooi.
Fotocollage maken Instawall

(Plexi)glas

Een Instawall op (plexi)glas erg populair onder de Instawall met een trouw thema. (Plexi)glas is helder, glad materiaal met een spiegelend effect. Het (plexi)glas geeft de Instawall een mooie, stijlvolle en luxe uitstraling. Een Instawall op (plexi)glas is opvallend, helder en door de hoge kleurintensiteit komen kleuren prachtig tot leven. In (plexi)glas komen daarom gekleurde, heldere en lichte foto’s het mooist tot zijn recht. Het past goed in verschillende type interieurs, denk bijvoorbeeld aan stoer Scandinavisch, maar ook landelijk of klassiek.
Fotocollage maken Instawall

Jullie foto, groot aan de muur

Wil je geen fotocollage, maar juist één mooie foto groot laten afdrukken? Dat kan ook bij Instawall. Met dezelfde hoge kwaliteit wordt de foto geprint. Hoe groter de foto, hoe mooier het effect van het materiaal tot leven komt. Het is ook leuk om meerdere single prints af te drukken en naast elkaar te hangen in een gallerij.

Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje op instawall.nl.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_trouwfoto_dzidrafotografie

Dit kun je doen met je trouwfoto's

Large_trashthedress_fotoshoot

Hoe werkt een 'trash de dress' fotoshoot?

Large_trouwfoto_instagram

Hoe (picture) perfect is jouw bruiloft?

Large_bruidsjournalist

De Bruidsjournalist schrijft jullie eigen bruidsverhaal!

Gerelateerde bedrijven