Dark_loader
Inspirerend bruidsmagazine « Huwelijk
Large_bruidsmagazine_huwelijk-in-drenthe

Inspirerend bruidsmagazine

Door Huwelijk.nl

Category_icon

Leesvoer

1

Reacties

Inspiratie voor jullie bruiloft kun je op verschillende manieren opdoen. Via internet natuurlijk, maar ook door het bezoeken van bruidsbeurzen of het lezen van trouwbladen. Want wat is er nu lekkerder dan lekker uitgezakt op de bank bladeren door een glossy bruidsmagazine.

Steeds meer bruidsparen kiezen er voor om te trouwen op een andere locatie dan het gemeentehuis. Het provinciale bruidsmagazine 'Huwelijk in ...' schenkt ruimschoots aandacht aan deze alternatieve trouwlocaties.

Daarnaast valt er natuurlijk het nodige te lezen over onder andere de nieuwste bruidsmodecollecties, tips en trends op de huwelijksmarkt, de trouwfotograaf en nog veel meer. Dit alles leesbaar, rijk geïllustreerd en fraai vormgegeven in inspirerende artikelen.

Een rustmoment in de wirwar van alle informatie die op je afkomt via internet. Offline als nieuwe luxe. Dat 'Huwelijk in ...' gericht is op de provincie met herkenbare plekken en specialisten uit de regio, maakt het lezen, kijken en oriënteren nóg leuker.

Bestel hier voor € 4,50 het bruidsmagazine uit jouw provincie (m.u.v. Flevoland en Zeeland). Goed voor een paar avondjes lekker languit op de bank.

Ria Schiltman zei:

Graag het blad Huwelijk van de provincie Gelderland

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde bedrijven