Dark_loader
Jambo Safari Club, dé Afrika specialist voor unieke huwelijksreizen! « Huwelijk

Je huwelijksreis is iets dat jullie nog jaren als een unieke en bijzondere herinnering zal bij blijven, een avontuurlijke of juist een ontspannende droomreis? In Afrika vindt je alle ingrediënten om dat mogelijk te maken.

Met Jambo Safari Club beleef je een privé safari op zoek naar de big five en geniet je aan de mooiste tropische stranden. Een combinatie van beide maakt je huwelijksreis echt compleet. Onze adviseurs helpen graag om jullie unieke droomreis samen te stellen!
Huwelijksreis Afrika

En….bij veel van de door ons gecontracteerde resorts en hotels krijgen honeymooners een bruidskorting die kan oplopen tot wel 50% van de kamerprijs, of een special arrangement met allerlei leuke extra’s.

Seychellen, het verborgen paradijs op aarde!

Verlaten stranden van parelwitte, fijne zandkorrels, overspoeld door warm, blauwgroen zeewater en beschermd door wuivende palmen en granietblokken. De paradijselijke eilanden van de Seychellen liggen in de Indische Oceaan te wachten tot jullie deze parels komen ontdekken! Op deze archipel zijn geen grootschalige resorts met veel entertainment, maar een intiem verblijf, rust en een wonderschone natuur. Daarom is deze sublieme vakantiebestemming dé plek voor een unieke huwelijksreis.
Huwelijksreis Seychellen

Op safari in Kenia icm de oogverblindende zuidkust van Mombassa

Je maakt kennis met de meeste bekende hoogtepunten van Kenia zoals; Shaba en Samburu, Mount Kenya en de befaamde Masai Mara op zoek naar de Big Five. En na een geweldige safari wacht jullie een ontspannen verblijf in een strandhotel aan de oogverblindende kust van Diani Beach, waar je kunt snorkelen, duiken, maar ook heerlijk kunt genieten van het strand, zwembad of een massage.
Safari Kenia Huwelijksreis

Avontuurlijke Safari in Zuid-Afrika icm het exotische Mozambique

Deze reis combineert een indrukwekkende safari met een ontspannen strandvakantie. U geniet van vier dagen in het exclusieve privéwildreservaat Sabi Sand, waarbij u gamedrives maakt in open voertuigen. Daarna kunt u 5 dagen ontspannen in Mozambique aan uitgestrekte parelwitte stranden. De ongerepte zandduinen nodigen uit tot een lange wandeling en de spectaculaire onderwaterwereld wacht op ontdekking! Bultrugwalvissen, walvishaaien, maar ook reuzenmanta’s en dolfijnen leven hier vlak voor de kust!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde bedrijven