Unieke vakantiehuizen voor een huwelijksnacht « Huwelijk

Unieke vakantiehuizen voor een huwelijksnacht

Dit kan natuurlijk gewoon in eigen land zijn, maar je kan er ook voor kiezen om je huwelijksreis of huwelijksnacht in het buitenland door te brengen. Zo kom je echt in een compleet andere omgeving.

Wellness, luxe, elegantie en romantiek

“De kus van Cupidon”, de naam van deze grote loft is al romantisch. Ook in de loft zelf is de romantiek niet moeilijk te vinden. Een sauna, hamam, een jacuzzi en een ontspanningsruimte. Het is er allemaal te vinden. Ook is er in de omgeving zelf nog genoeg te doen. Een dagje winkelen in Luik of een lange wandeling door de Hoge Venen zijn enkelen van de vele opties. Na een weekendje in deze prachtige loft komt u helemaal ontspannen terug met alleen maar mooie herinneringen.

HuwelijksreisBron: Belvilla.nl

Je eigen paradijsje!

Blauwgeverfde deuren en luikjes, gewelfde muren en een eigen buitenjacuzzi. Ooit was deze villa het toevluchtsoord wanneer dorpelingen moesten schuilen voor piraten, nu is het een prachtige verblijfplaats om tijdens je huwelijksreis naartoe te vluchten. Op Santorini zelf is ook meer dan genoeg te doen. Of je nu een dagje op het strand in de zon wil liggen of een van de vele dorpjes wil bezoeken, niks is ver weg.

HuwelijksreisBron: Belvilla.nl

Perfect voor twee!

Love cottage, de naam zegt het al. Aan de andere kant van het kanaal vind je dit schattige huisje, alleen voor jullie twee! Deze cottage ligt aan de kust van noord Devon en is de perfecte uitvalsbasis om de kust te gaan verkennen. Ook Exmoor National Park is gemakkelijk te bereiken. Daarnaast vind je bij de cottage ook nog een terrasje, waar je een prachtig uitzicht hebt over de omliggende weilanden. Kortom, je hoeft niet ver weg voor een prachtige huwelijksreis.

HuwelijksreisBron: Belvilla.nl

Omgeven door bossen en weilanden

In Nederland blijven voor je huwelijksreis kan ook heerlijk zijn. In dit huisje tussen bossen en weilanden voel je je alsof je alleen bent op de wereld. Vanuit het huisje loopt u zo de bossen in met diverse wandelroutes en de gezellige open haard in het huisje zorgt voor een aangename warmte. In Bergen vind je meer dan genoeg terrasjes voor een verfrissend drankje. Ook ben je in de buurt van Alkmaar, wat zeker een bezoekje waard is.

HuwelijksreisBron: Belvilla.nl

Een Provençaals ‘brocante’ vakantiehuis

Deze cottage vind je tussen de wijngaarden aan het einde van een knus voetpad. Na een prachtige wandeling door de eindeloze wijngaarden, kun je een verkoelende duik nemen in het zwembad. In de middag even bijkomen van een drukke ochtend? In de zitzakken naast het zwembassin heb je een prachtig uitzicht en kan je een heerlijke siësta houden. Een actieve huwelijksreis kan hier ook. Paardrijden of mountainbiken, het kan allemaal in de omgeving.

HuwelijksreisBron: Belvilla.nl

Reageren

Gerelateerde artikelen

De meest romantische bestemmingen van Europa

Op zoek naar de perfecte bestemming voor jouw huwelijksreis?

Een romantische huwelijksnacht: 5x tips

Dit zijn de mooiste huwelijksreisbestemmingen binnen Europa

Gerelateerde bedrijven