Met de camper op huwelijksreis « Huwelijk

Met de camper op huwelijksreis

Ook kan met een camper goedkoper zijn en dus kun je langer op vakantie gaan, dan wanneer je met het vliegtuig zou gaan. Om alsnog een romantische reis te krijgen vertellen wij je wat de 5 beste romantische bestemmingen zijn om naar toe te gaan met de caravan.

Richting het noorden

Wanneer je graag richting het noorden wilt gaan dan kun je denken aan landen zoals Denemarken en Noorwegen. Je kunt hierbij het beste via Duitsland gaan aangezien er hier veel verschillende kampeer plaatsen te vinden zijn. In Denemarken en Noorwegen kan het wat lastiger zijn om een kampeer plaats te vinden. Wanneer je uiteindelijk, via Duitsland, bent aangekomen kun je genieten van de prachtige fjorden, het mooie landschap en natuurlijk van jouw partner.

Naar het oosten

Ook richting het oosten kan garant staan voor een prachtige romantische reis. Kies er voor om via Wurzburg en Fussen in het zuiden van Duitsland te rijden. Tijdens deze route zul je ongetwijfeld veel mooie landschappen zien. Ook zijn er veel kastelen te vinden. Deze route loopt door Duitsland, en als je wilt kun je doorrijden naar Tsjechië. Ook hier kun je een prachtige natuur zien. Een aanrader is het wel om eens uit die camper te gaan en te genieten van alle mooie prachtige stadjes. Nodig je partner uit voor een mooi diner bij kaarslicht.

Het westen

Wanneer het noorden en het oosten zijn geweest heb je het westen en het zuiden nog over. Wanneer het over het westen gaat , dan bedoelen we vooral Engeland en natuurlijk Ierland. Maar ook IJsland is zeker de moeite waard om te bezoeken. In Engeland kun je de prachtige heuvels vinden. Wanneer je in Schotland binnenkomt zullen deze overgaan in hooglanden.

Ook heeft Ierland, net als Engeland, veel oude stadjes die zeker weten voor wat romantiek en spanning zorgen. Wanneer je wel tegen wat kou kan en eens gletsjers en geisers van dichtbij wilt zien kun je naar IJsland gaan. IJsland is een prachtig land waar je dan ook zeker een keer geweest moet zijn in je leven.

Ga richting het zuiden

België is dichtbij huis en ook nog eens een prachtig land om te bezoeken. In België kun je veel verschillende kleine stadjes zien. Wanneer je een natuur liefhebber bent kun je ervoor kiezen om met de camper in de Ardennen rond te reizen. Een goede zet is het natuurlijk om echte Belgische Bonbons te kopen.

Wanneer je na een tijdje België wat hebt gezien kun je ervoor kiezen om richting Frankrijk te gaan. Ook hier zijn veel mooie gebieden te vinden zoals bijvoorbeeld Bretagne met een prachtige kust. Wanneer je wat meer naar het zuiden wilt gaan kun je gaan naar bijvoorbeeld Marseille en andere mooie plekken. Ook is het eten altijd heerlijk in Frankrijk en kun je je partner dan ook zeker goed meenemen naar een goed restaurant.

Het Middellandse Zeegebied

Wanneer je gaat kijken naar Landen zoals Spanje en Italië dan heb je het over het Middellandse Zeegebied. Deze landen hebben een aardige bevolking en ook prachtige witte stranden en een mooi blauwe zee. Wanneer je met een camper gaat is het aan te raden om een route te volgen langs de kust. Er zijn hier erg veel camping en staplaatsen waar je altijd terecht kunt.

Ook zijn er veel rustige stukken strand waar je met z'n tweeën lekker rustig kan zwemmen en op het strand kan liggen. Je kunt er ook voor kiezen om het vliegtuig te nemen naar een bepaalde begin bestemming en om dan hier een camper te huren. Anders kan de reis wel erg lang duren. Een camper is dan ook fijn omdat je niet telkens van hotel hoeft te wisselen, je hebt dan ook erg veel vrijheid.

Reageren

Gerelateerde artikelen

De meest romantische bestemmingen van Europa

Op zoek naar de perfecte bestemming voor jouw huwelijksreis?

Dit zijn de mooiste huwelijksreisbestemmingen binnen Europa

Een onvergetelijke huwelijksreis: een op maat gemaakte rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland

Gerelateerde bedrijven