Maak kennis met de Trouwchicks! « Huwelijk

Maak kennis met de Trouwchicks!

Alle drie de chicks hebben ook hun eigen bedrijf in de trouwbranche maar hebben toch besloten om te gaan samenwerken. Want wij vinden samen sta je sterker. Hoe gaaf is het om samen te brainstormen over het stylingplan of elkaar even raadplegen als het draaiboek rond is voor een laatste check. En helemaal ideaal, we kunnen zo meerdere bruiloften op 1 dag doen want er is altijd wel een van de chicks die beschikbaar is!

Let’s meet the Chicks

Door de persoonlijke touch van elke chick wordt het een bruiloft om nooit te vergeten. Je vraagt je nu vast en zeker af maar wie zijn die chicks nu? Graag stellen wij ons even aan jullie voor!
Trouwchicks

Op zoek naar een perfect gestylde bruiloft zoals op Pinterest? No worries, dan is Marita de chick for the job! Met haar perfectie en creativiteit tovert ze elke locatie om tot het plaatje wat jullie in gedachte hebben. Willen jullie naast styling ook begeleiding op de dag zelf? Dan kan Nikki jullie uit de brand helpen. Styling & Planning is namelijk helemaal haar expertise.

Hebben jullie zelf een idee voor de styling maar zoeken jullie iemand die jullie van begin tot einde ondersteunt bij de organisatie van jullie bruiloft? Maak dan kennis met Liset en wie weet zorgt deze chick ervoor dat jullie een onbezorgde dag kunnen beleven.

Helemaal ideaal, je kunt ook meerdere chicks inzetten voor een bruiloft!

Liefs, Trouwchicks

Chick Liset zei:

Wat leuk dat jullie het bericht geplaatst hebben! Wij hebben al helemaal zin in alle bruiloften. Veel Liefs Liset

Reageren

Gerelateerde artikelen

Handige tips ter voorbereiding op je bruiloft

Tafeldecoratie op je bruiloft

Aftellen tot jullie bruiloft

Lampionnen als trouwdecoratie

Gerelateerde bedrijven