Het paradijs, niet enkel voor de happy few « Huwelijk

Het paradijs, niet enkel voor de happy few

Binnen elk budget zijn er opties voor een romantische vakantie op de Seychellen, van vriendelijk geprijsde accommodaties met lokale flair tot de meest luxueuze hideaways ter wereld. Iedereen heeft toegang tot de heerlijke intimiteit van de natuureilanden en kiest zijn persoonlijke luxe. Ieder kiest ook de eigen invulling van de romantische escapade, want de Seychellen zijn de perfecte plaats om van alles of absoluut niks te doen.

Perfecte bestemming huwelijksreis

Het is de perfecte bestemming om samen te ontspannen op het zachte ritme van de natuur of om te genieten van activiteiten in een paradijselijke omgeving, zoals ontdekking, island-hopping of (water)sporten. Wie houdt van wellness en spa, kan in de hotels genieten van een ruim aanbod romantische pakketten voor twee.
Trouwen Seychellen
 

Trouwen op de Seychellen

Het is mogelijk om de mooiste dag van je leven te vieren op een van de mooiste plekken op aarde. Wie overweegt om te trouwen op de Seychellen, kan alvast aan de slag met volgende weetjes :

  1. Er zijn tal van lokale agentschappen in de Seychellen die zich specialiseren in de organisatie van een huwelijk van buitenlanders in de Seychellen. Ook reisorganisaties in België en Nederland kunnen een beroep doen op deze agentschappen.

  2. Er zijn massa’s prachtige locaties voor een huwelijk op de Seychellen, zowel op de hoofdeilanden als de afgelegen eilanden.

  3. Een huwelijk op de Seychellen hoeft niet duurder te zijn dan een huwelijk in de Benelux.

  4. De hotels in de Seychellen verzorgen maximaal 1 huwelijksfeest per dag, zodat het koppel zeker is van een dag exact volgens het scenario, met de volle toewijding van het personeel.

  5. Indien nodig kunnen leden van de lokale organisatie optreden als getuigen van het huwelijk.

  6. Helaas staan de Seychellen nog niet open voor het huwelijk van personen van hetzelfde geslacht.

  7. Handig om weten is dat er geen visum vereist is voor reizen naar de Seychellen. Je hebt enkel een vliegticket heen en terug nodig, een bewijs van logies en voldoende middelen voor een maand verblijf.

Over de Seychellen

De archipel van de Seychellen bestaat uit 115 eilanden in de Indische Oceaan. De grootste eilanden zijn Mahé (met de hoofdstad Victoria en de internationale luchthaven), Praslin en La Digue. De binnenste eilanden van de archipel zijn granieten eilanden, met rotsen en bergkammen van welhaast 1000m hoog. De buitenste eilanden zijn koraaleilanden en liggen veraf, richting Oost-Afrikaanse kust. De Seychellen genieten een heerlijk klimaat. De gemiddelde temperatuur bedraagt 29°C en varieert niet veel winter en zomer.
Trouwen Seychellen

Mooiste stranden ter wereld

Natuurlijke diversiteit en rijkdom is de grote troef van de Seychellen. Op de Seychellen vind je de mooiste stranden ter wereld en een unieke flora en fauna. De legendarische Vallée de Mai is erkend als Unesco Werelderfgoed dankzij onder de meer de befaamde 'coco de mer'. Wie sportief is, komt om te zeilen, windsurfen, vissen, duiken of snorkelen. Dit paradijs op aarde is de ideale setting voor een honeymoon. De Seychellen bieden diverse verblijfsmogelijkheden voor een variërend budget: in een charmant familiepension, in beachbungalows of appartementen, in de meest luxueuze hotelresorts ter wereld of aan boord van een zeiljacht. Voor elkeen zorgen de Seychellois voor een warm welkom.

Foto's: Tourist Office Seychelles

Reageren

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar de perfecte bestemming voor jouw huwelijksreis?

Dit zijn de mooiste huwelijksreisbestemmingen binnen Europa

Een onvergetelijke huwelijksreis: een op maat gemaakte rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland

Maak een verre huwelijksreis om nooit te vergeten…

Gerelateerde bedrijven