Save the Date kerst: Kondig je trouwdatum jubelend aan! « Huwelijk

Save the Date kerst: Kondig je trouwdatum jubelend aan!

Daarom hier voor jou de ultieme oplossing: Combineer Save the Date met je kerstkaart, de ultieme manier om jullie trouwdatum jubelend rond te bazuinen.

All I want for christmas is… 

You to come to our wedding! Je kunt het haast niet mooier zeggen dan met een Save the Date kerstkaart. Het wordt kouder, iedereen kruipt tegen elkaar aan met een warme mok chocolademelk. En naast de gezellige kerstsfeer is daar jullie hartverwarmende nieuws: Dat jij onze gast bent op onze trouwdag is het enige wat we verlangen. Hoe lief!

Wat is een Save the Date kerstkaart?

Save the Date is een 2-1, dubbel en dwars, 2-vliegen-in-een-1-klap-kaartje. Je combineert jullie gelukwensen voor de liefste mensen met de bekendmaking van jullie trouwdatum.

Belangrijk: Een Save the Date kaartje is niet jullie officiële trouwkaart. Het is een vooraankondiging waarin je mensen vraagt om jouw datum alvast te ‘bewaren.’

Knuffelen met kerstmis

Twinkeltjes, belletjes en schitterende lichtjes. Niets is romantischer dan kerstmis, dus hoe leuk is het om uit te pakken met een leuke loveshoot? Neem wat leuke kerstballen mee het bos in en maak al knuffelend leuke en gekke foto’s in het kerstthema. Succes gegarandeerd voor een verrassend kaartje.

Wanneer doe je Save the Date uitnodiging op de post?

De kerst Save the Date kaart verstuur je net als gewone kerstkaarten net voor de feestdagen, maar wel 6 maanden voor jullie aanstaande trouwdag. De trouwkaarten  verstuur je 6 weken voor de bruiloft.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Waarom worden deze 5 trouwkaarten het meest besteld?

Ontdek de luxe en unieke trouwkaarten van Koningkaart

Dit drukwerk is een must-have als bruiloft planner

Tips voor het drukken van spetterende trouwkaarten

Gerelateerde bedrijven