Onvergetelijke huwelijksreis naar Afrika « Huwelijk

Onvergetelijke huwelijksreis naar Afrika

De vele wildparken en bijzondere natuur in combinatie met een romantisch verblijf maken jullie huwelijksreis onvergetelijk. Hier bespreken we slechts een aantal voorbeelden van de fantastische lodges en resorts waar Afrika over beschikt. Meer te weten komen? Bekijk de prachtige resorts en honeymoonspecials van Afrika.

Breezes Beach Club & Spa, Tanzania

Hagelwitte stranden, betoverende uitzichten over de Indische oceaan en een roze gekleurde zonsondergang, romantischer kan het bijna niet. Het sfeervolle Breezes Beach Club & Spa heeft een fantastisch ligging, direct aan het strand van Zanzibar. Het resort biedt verschillende (water)sportactiviteiten aan en beschikt over diverse restaurants en een luxueuze spa. Geniet samen bijvoorbeeld van een ontspannende massage en het kruidenbad bij kaarslicht in het Sultan’s Bath.

Iketla Lodge, Zuid-Afrika

In een oase van bergen, valleien en kliffen ligt de Iketla Lodge verborgen. De prachtige locatie in een privé-natuurreservaat nabij de Blyde River Canyon is een uitstekende uitvalsbasis om onbekommerd van elkaar te genieten. De in Afrikaanse stijl ingerichte cottages liggen verspreid over het terrein zodat uw privacy is gewaarborgd en beschikken over een romantische buiten douche. Maak fantastische mooie wandelingen, spot vogels of droom samen weg bij uw cottage met uitzicht over de vallei.

The Elephant Camp, Zimbabwe

The Elephant Camp ligt midden in het Victoria Falls National Park en heeft een adembenemend uitzicht op de watervallen. De ruime suites beschikken over een privé-dek, een ‘plunge pool’, een ligbad, een binnen- en buitendouche en een minibar. Maak samen een helikoptervlucht over de watervallen of geniet van een heerlijk diner bij kaarslicht in het openluchtrestaurant.

Tenzing Travel

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

De meest romantische bestemmingen van Europa

Op zoek naar de perfecte bestemming voor jouw huwelijksreis?

Dit zijn de mooiste huwelijksreisbestemmingen binnen Europa

Een onvergetelijke huwelijksreis: een op maat gemaakte rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland

Gerelateerde bedrijven