Trouwkaarten stijlen voor 2016 « Huwelijk

Trouwkaarten stijlen voor 2016

Naast deze details zijn er enkele trends die het helemaal gaan maken in 2016! Lees mee en laat je inspireren voor het maken van je trouwkaart.

Trouwkaarten Stijl 1: Trouwkaart met een eigen silhouet

Met behulp van het unieke concept Persoonlijke Silhouet Trouwkaarten van MyCards.nl is het mogelijk om een silhouet van jezelf, je partner of zelfs van je kinderen toe te voegen op je trouwkaart. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je favoriete trouwkaart uit te zoeken. Vervolgens maken de specialisten van MyCards.nl op basis van aangeleverde foto’s je trouwkaarten met profielen voor je klaar.

Trouwkaarten Stijl 2: Typografie Trouwkaarten

In 2015 was dit al een opkomende stijl maar voor 2016 waarschijnlijk één van de meeste verkochte trouwkaarten, trouwkaarten met mooie sierlijke lettertypes in verschillende soorten en maten. Naast de verschillende teksten zorgen sierlijke kaders, symbolen en krullen voor het complete plaatje.
Kies voor een kaart met Typografie en plaats je teksten op een creatieve manier op de kaart.

Trouwkaarten Stijl 3: Tijdlijn Trouwkaarten

Tijdlijn Trouwkaarten zijn kaarten waarmee als extra op de trouwkaart op een leuke manier met symbolen en of  icoontjes is aangegeven wat het programma voor de gasten gaat worden voor de trouwdag. Denk hierbij aan het vermelden van de plechtigheid, het foto-moment het diner en het spetterende feest!

Trouwkaarten Stijl 4: Mr And Mrs Trouwkaarten

Jullie zijn gelukkig want jullie gaan trouwen en straks als Mrs & Mrs door het leven. Waarom dan niet een trouwkaart waarop je dit nog eens extra kunt benadrukken? Maak een keuze voor een Mr & Mrs trouwkaarten in klassieke of moderne stijl.
Bekijk de nieuwste Mr and Mrs trouwkaarten op MyCards.nl.

Trouwkaarten Stijl 5: Foto Trouwkaarten

Deze trend die al enige jaren voortzet is de Trouwkaart met daarop een eigen foto. Met een foto van jullie als verliefd koppel geef je de trouwkaart een extra persoonlijk tintje mee. Verwerk de foto achter een klassiek kader met kanten randje of in polaroid-stijl op de trouwkaart.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Waarom worden deze 5 trouwkaarten het meest besteld?

Ontdek de luxe en unieke trouwkaarten van Koningkaart

Tips voor het drukken van spetterende trouwkaarten

De meest originele huwelijksuitnodigingen maken

Gerelateerde bedrijven