Save the Date kerstkaarten 2016! « Huwelijk

Save the Date kerstkaarten 2016!

Yes, het gaat gebeuren! Jullie gaan volgend jaar trouwen. Dan is het dus binnenkort de hoogste tijd om dé datum aan jullie gasten bekend te maken. Belangrijk om de Save the Dates op tijd te versturen, want veel van jullie gasten kampen hoogstwaarschijnlijk met volle agenda’s. En hoe leuk is het dan om zo’n speciale boodschap tijdens de meest bijzondere dagen van het jaar te uiten? Verstuur een Save the Date én kerstkaart in één met de uitgebreide en bovenal feestelijke lijn van kerst Save the Date kaarten van webshop Stijlvolle Trouwkaarten.

En dat is niet het enige…

Alweer vier jaar geleden is het dat de webshop van Stijlvolle Trouwkaarten een uniek concept lanceerde: een prachtige lijn van Save the Date kerstkaarten. Die collectie liep meteen storm, want het is natuurlijk wel érg bijzonder als je rondom de liefdevolle feestdagen je dierbaren kunt verrassend met zo’n geweldige mededeling. Dit jaar zijn er in de shop van Stijlvolle Trouwkaarten nóg meer feestelijke trouwkaart ontwerpen voor de kerst te vinden, met ieder een geheel uniek en eigentijds karakter.

Save the Date afgestemd op trouwkaart

Extra bijzonder is dat je bij Stijlvolle Trouwkaarten al het drukwerk in één stijl kunt houden. Zo heeft Stijlvolle Trouwkaarten sinds dit jaar bijvoorbeeld ook Save the Date kerstkaarten in het assortiment die matchen met de trouwkaarten, en kunnen toekomstige bruidsparen van wie de trouwdatum nog niet bekend is een kerst verlovingskaart sturen. Getrouwd, maar nog niet de kans gehad om je gasten te bedanken voor hun komst? Bij Stijlvolle Trouwkaarten kun je ook een geheel persoonlijke kerst bedankkaart ontwerpen.

De hele lijn Save the Date kerstkaarten bekijk je hier!

Pssst! Extra cadeautje voor de bruid

Wist je dat je de Save the Date kaart in de regel vier maanden tot een jaar vóór de bruiloft verstuurt? En je in principe geen dagprogramma op de Save the Date kaart communiceert? Deze en 19 andere tips heeft Jo-Anne, eigenaresse van Wedspiration en Stijlvolle Trouwkaarten, voor je uitgeschreven. Lees hier alle tips zodat je een mooie, unieke en (niet onbelangrijk) volledige Save the Date kaart kunt ontwerpen. Veel succes!

Jo-anne van der Leij 
Jo-Anne van der Leij, Wedspiration
Sfeerfoto's zijn van Mon et Mine

Reageren

Gerelateerde artikelen

Waarom worden deze 5 trouwkaarten het meest besteld?

3 redenen waarom Save the Date kaartjes nu zo belangrijk zijn.

Liefdevolle woorden eind 2020

Maak je persoonlijke postzegel

Gerelateerde bedrijven