Dubai: Sprookje in de woestijn « Huwelijk

Dubai: Sprookje in de woestijn

Dubai is één van de meest “happening“ steden van de wereld, een oase vol weelde en luxe, opgericht door de trotse Emirati die graag pronken met hun land en hun bezit. In Dubai is het dan ook niet vreemd als er bij het stoplicht een knalgele Ferrari of elegante Maserati stopt. En in de jachthaven van Dubai Marina liggen jachten, die Monaco doen verbleken.

Het boegbeeld van Dubai is ongetwijfeld de Burj Al Arab (toren van de Arabieren). Gebouwd in zee is dit hotel met zijn opmerkelijke uiterlijk, in de vorm van een zeil, even herkenbaar voor Dubai als de Eiffeltoren voor Parijs. Met een hoogte van 321m is het het hoogste hotel ter wereld.

Walhalla

Op bijna iedere straathoek is wel een moderne, airconditioned shoppingmall te vinden is, waar je je volledig te buiten kunt gaan met een creditcard in de hand. De Dubai Mall ligt naast het hoogste gebouw ter wereld, en is zelf ook een uiterste. Met maar liefst 1200 winkels, 2 warenhuizen, meer dan 160 restaurants en bars, een indoor schaatsbaan, bioscoop en het enorme Dubai aquarium, is het een waar shopping walhalla. Mall of Emirates is dan weer meer de Rodeo Drive van Dubai, waar alles van Gucci tassen, Fendi jurkjes of Hugo Boss maatpakken te koop is. Even genoeg geshopt? Ga dan een  middagje naar de indoor skibaan, Ski Dubai, waar u in de sneeuw zit terwijl het buiten misschien wel 45 graden is.

Stranden

De lange, brede en mooie stranden van Jumeirah Beach kijken uit naar het westen, wat garant staat voor een adembenemende zonsondergang die je het beste onder het genot van een koel drankje kunt beleven. Tijdens deze reis verblijf je in het 5* Sheraton Jumeirah Beach Resort, gelegen in het Dubai Marina gebied. Het hotel ligt direct aan een heerlijk privé strand en precies tussen het strand en ‘The Walk’, een mooie boulevard van 1,5 km lang met veel winkels, restaurants en diverse bars met terrassen. In de grote tropische tuin met meer dan 200 palmbomen kun je uitstekend in de schaduw wandelen of lekker luieren en vind je ook een heerlijk zwembad.

Sheraton Jumeirah Beach Resort
6-daagse strandvakantie Dubai inclusief vlucht
Reiscode:  A602
Ca. € 885 per persoon

Bovengenoemde vanafprijs is inclusief alle vluchten, 5 overnachtingen in een 5* hotel, dagelijks ontbijtbuffet, privé-transfers met chauffeur en een gratis Dubai citytour. Voor uitgebreide info en boeken ga naar 333TRAVEL.nl en zie reiscode A602.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Maak een verre huwelijksreis om nooit te vergeten…

Dubai: Sprookje in de woestijn

Bali: een huwelijksreis naar het paradijs

Sri Lanka & Malediven: Barefoot Luxery