Bali: een huwelijksreis naar het paradijs « Huwelijk

Bali: een huwelijksreis naar het paradijs

Godeneiland Bali is een heerlijk eiland rijk aan een prachtige natuur, cultuur, uitgebreid vertier en stranden. Hier start jullie huwelijksreis waar je eerst even kunt bijkomen in kunstenaarsdorp Ubud.

Rondreizen op Bali

Daarna reizen jullie o.a. langs de zeetempel Tanah Lot, één van de meest gefotografeerde tempels van Bali, en de wereldberoemde smaragdgroene rijstterassen van Jatiluwih voor een uitgebreide uitleg over de rijstbouw. Via de kleurige fruitmarkt in het hooggelegen Bedugul rijd je naar de noordkust, waar je dolfijnen kunt spotten. Via de nog actieve Batur vulkaan reis je verder naar de oostkust. Rondom Candidasa bezoeken jullieo.a. de belangrijkste tempel van Bali, Besakih en het oude Nederlandse gerechtshof in Klungkung.

Genieten op Gili Eilanden

Vanaf het oosten van Bali nemen jullie vervolgens de speedboot naar Gili Trawangan, één van de kleine Gili Eilandjes voor de kust van Lombok. De Gili Eilanden zijn een bijzondere bestemming en bij uitstek geschikt om heerlijk te relaxen aan het strand, te snorkelen en te duiken.

Op slechts een paar minuten varen van de kust van Lombok, bieden deze kleine eilandjes een compleet andere wereld. Het strand is er spierwit, de onderwaterwereld kleurrijk en levendig en je vind er blauw koraal, dat komt bijna nergens anders voorkomt. In de wateren rondom de eilanden leven vele zeeschildpadden, die jullie ongetwijfeld ook zullen spotten.

Overdag is het genieten bijj het zwembad, aan het strand of maak je een tochtje op de fiets over het eiland. ’s Avonds komt het eiland tot leven en kunt u bij één van de gezellige restaurantjes vers gevangen vis en seafood, direct van de barbecue eten.

Na jullie verblijf op Gili Trawangan keer je per speedboot terug naar Bali, waar je de laatste dagen van jullie vakantie aan het strand van Bali kunt vertoeven.

Bali-Gili Explorer
17-daagse individuele rondreis Indonesië
Reiscode: R514
Ca. € 1479 per persoon

Bovengenoemde vanafprijs is inclusief alle vluchten, hotelovernachtingen in goede hotels, dagelijks ontbijtbuffet, privé-auto met chauffeur, Engelssprekende gids en vervoer per speedboot naar de Gili Eilanden. Tijdens het rondreisprogramma zijn alle genoemde excursies en entreegelden inclusief. Voor uitgebreide info en boeken ga naar 333TRAVEL.nl en zie reiscode R514.

Wil je graag tijdens de rondreis in luxere accommodatie verblijven, dan bieden wij deze rondreis ook als deluxe reis aan vanaf € 1899 per persoon, zie reiscode R522.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Maak een verre huwelijksreis om nooit te vergeten…

Op huwelijksreis in Nederland

Trouwen in het buitenland: 8 tips!

Spanje als bruiloftthema

Gerelateerde bedrijven