Sri Lanka & Malediven: Barefoot Luxery « Huwelijk

Sri Lanka & Malediven: Barefoot Luxery

Het eiland Sri Lanka heeft ook een prachtig binnenland, waar indrukwekkende hoge bergen, snelstromende riviertjes, watervallen en diepe dalen elkaar afwisselen en heeft bovendien een schatkamer aan cultuur en een uiterst vriendelijke en gastvrije bevolking.

Rondreis door Sri Lanka

Tijdens jullie privé rondreis met comfortabele auto en Engels sprekende chauffeur maak je kennis met het veelzijdige Sri Lanka. Beklim in de ochtend de legendarische Leeuwenrots in Sigiriya, waar je een adembenemend uitzicht hebt over de jungle. Fiets tussen de eeuwenoude boeddhistische stupa’s in koningsstad Polonnaruwa en bewonder de grottentempels van Dambulla om vervolgens te arriveren in de stad Kandy, beroemd om zijn magische dansers.

Treinreis naar Nuwara Eliya

Via een adembenemende treinreis dwars door jade groene theeplantages en langs watervallen bereiken jullie het hoog gelegen Nuwara Eliya. Hier kun je bijvoorbeeld genieten van een high tea in Engelse stijl. Ook een safari in een van de wildparken om olifanten en zelfs luipaarden te spotten behoord tot de mogelijkheden. Trakteer je zelf op een ayurvedische massage in een mooie spa en ervaar hierbij de eeuwenoude wellness traditie van Sri Lanka.

Hagelwitte stranden van de Malediven

Ten slotte vertrekken jullie naar de Malediven. In slechts een uur vliegen arriveren jullie in dit onbeschrijfelijk mooi tropisch paradijs. De 1190 kleine koraaleilanden, zijn onderverdeeld in 26 atollen en vormen samen de Malediven. De naam Malediven is afkomstig uit het Sanskriet en betekent een krans van eilanden. Ieder atol biedt een decor van kristalheldere turquoise zee, hagelwitte stranden, palmbomen, uitmuntende resorts en een adembenemende onderwaterwereld.

Duikers en snorkelaars worden getrakteerd op prachtige exotische gekleurde vissen en koraalriffen. Het is dé ideale bestemming om weg te dromen in een hangmat en romantisch te genieten van jullie resort. Of maak een sunset cruise met een cocktail, terwijl je dolfijnen voorbij ziet springen.

Dit alles zal jullie huwelijks reis naar de exotische eilanden Sri Lanka en de Malediven tot een onvergetelijke gebeurtenis maken.

Discover Sri Lanka & Malediven
14-daagse Privé Rondreis inclusief vlucht
Reiscode:  R211
Ca. € 2349,- per persoon

Door: Patrizia Struchel, 333Travel

Reageren

Gerelateerde artikelen

Maak een verre huwelijksreis om nooit te vergeten…

Maak je persoonlijke postzegel

De gastenlijst samenstellen

De mooiste trouwkaarten op een rijtje

Gerelateerde bedrijven