Samen genieten in Thailand « Huwelijk

Samen genieten in Thailand

Wil je je neervlijen onder een palmboom op een paradijselijk strand en helemaal niets doen, of juist ook nog wat zien en ondernemen? Thailand biedt niet alleen witte zandstranden en azuurblauwe zee, maar ook een schitterende natuur en uiteraard een boeiende cultuur. Zo kun je eerst in een rustig tempo een stukje van het land bezichtigen en de laatste dagen heerlijk relaxen op het strand.

Trendy reis

Als suggestie voor een ontspannen honeymoon hebben wij voor jullie de trendy reis Bangkok, River Kwai, Chiang Mai en Phuket geselecteerd. Hierbij verblijven jullie in trendy resorts op verschillende, mooie bestemmingen, waarbij jezelf een invulling aan de dagen kunt geven. Zo kun je heerlijk niets doen en gewoon van de omgeving en het trendy resort genieten, of ter plaatse de hoogtepunten gaan bezichtigen.

Bangkok

Je begint je reis in de bruisende metropool Bangkok, waar je rustig kunt acclimatiseren in jullie eigentijdse en eigenwijze hotel met mooi zwembad. Heb je veel energie, dan kun je bijvoorbeeld gaan wandelen door Chinatown of het imposante Grand Palace bezoeken.

River Kwai

Vervolgens reizen jullie naar de groene regio van de River Kwai. Hier werd tijdens de Tweede Wereldoorlog de beruchte Birma-spoorweg aangelegd. Uiteraard is een bezoek aan de beroemde brug over de rivier de Kwai een aanrader, maar de River Kwai ook een prachtig natuurlijke omgeving. Je zou bijvoorbeeld de wonderschone Erawan watervallen kunnen gaan bezoeken, bestaande uit zeven terrassen. Hier kun je heerlijk wandelen en zwemmen.

Chiang Mai

Dan is het charmante Chiang Mai aan de beurt, in het noorden van Thailand. Deze stad heeft naast een grote boeddhistische rijkdom een heel bijzondere sfeer door de eigen taal en tradities. Jullie verblijven in een heerlijk boutique hotel in de oude wijk van Chiang Mai en vanuit het hotel fiets of wandel je langs prachtige oude tempeltjes die in deze wijk te vinden zijn. In de avond kun je heerlijk over de gezellige avondmarkt wandelen in het nieuwe centrum. Vergeet niet samen van een weldadige spabehandeling te genieten hier!

Phuket

Tenslotte vliegen jullie naar Phuket, gelegen in het zuiden van Thailand, voor een verblijf bij een rustig strand, waar jullie alleen maar hoeven te relaxen en genieten.

333Trendy: Bangkok, River Kwai, Chiang Mai en Phuket
14-daagse combinatiereis Thailand inclusief vluchten
Reiscode: R5002
Ca. € 1659 per persoon

Door Melissa Reijnders, 333Travel

Reageren

Gerelateerde artikelen

Maak een verre huwelijksreis om nooit te vergeten…

Maak je persoonlijke postzegel

De gastenlijst samenstellen

De mooiste trouwkaarten op een rijtje

Gerelateerde bedrijven