Originele ideeën voor de DIY bride « Huwelijk

Originele ideeën voor de DIY bride

De nieuwe kaartenlijn is een waardevolle toevoeging op de uitgebreide collectie huwelijksdrukwerk van Stijlvolle Trouwkaarten. De labeltjes zijn ondergebracht in vijf categorieën: kleine bedankkaartjes, ‘gereserveerd’ kaartje, DIY bedankje, DIY project en kleine kaartjes voor aan trouwkaarten.

Personaliseerbare labeltjes

De labeltjes zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen passend bij bestaande ontwerpen in de kaartenwebshop. Zo kun je dezelfde kleuren en lettertypes van een trouwkaart gebruiken. Voor wie een ander ontwerp wil maakt Stijlvolle Trouwkaarten maatwerk met opdruk en tekst naar keuze. Zo maak je een gepersonaliseerd labeltje voor de bruiloft.

We inspire – be creative

Een personal touch aan de bruiloft is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Met de DIY labeltjes sluit Stijlvolle Trouwkaarten bij deze trend aan. Pinterest is voor veel bruiden een grote bron van inspiratie. De ideeën die hier te vinden zijn, kunnen verwezenlijkt worden via Stijlvolle Trouwkaarten. Stijlvolle Trouwkaarten inspireert, de bruid maakt. Alle overige materialen die eventueel nodig zijn voor een DIY project, moet los aangeschaft worden. Dit maakt het eindproduct nog unieker: je kiest eigen kleuren en materialen.

Met deze unieke collectie labeltjes biedt Stijlvolle Trouwkaarten bruidsparen de mogelijkheid om echt al het drukwerk voor de bruiloft in één stijl te bestellen. Ik ben erg trots op de collectie. Het blijft leuk om bruiden de mogelijkheid te bieden creatief bezig te zijn met hun bruiloft. Een originele en bijzondere bruiloft voorbereiden komt nu nog dichter bij!’

Jo-anne van der Leij 
Jo-Anne van der Leij, Wedspiration

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Waarom worden deze 5 trouwkaarten het meest besteld?

3 redenen waarom Save the Date kaartjes nu zo belangrijk zijn.

Liefdevolle woorden eind 2020

Maak je persoonlijke postzegel

Gerelateerde bedrijven