Only for Men helpt mannen met hun huwelijksaanzoek « Huwelijk

Only for Men helpt mannen met hun huwelijksaanzoek

Mannenmodeketen Only for Men helpt toekomstige bruidegoms een handje door een billboard beschikbaar te stellen aan de grootste Casanova van de lage landen. 

Billboard als aanzoek

Vanaf maandag 1 januari 2018 zie je op het billboard bij Zaltbommel langs de A2 de vraag “Welke kerel durft haar hier te vragen?” Mannen met een flinke dosis lef en liefde maken kans op een geheel verzorgd aanzoek voor hun partner. De winnaar wordt namelijk door Only for Men vereeuwigd met zijn aanzoek. Eind februari is dit aanzoek groots te zien op hetzelfde billboard.
Billboard huwelijksaanzoek Only for Men

Verlovingsfotoshoot en trouwpak

Zegt zijn liefje volmondig ja wanneer zij samen langs het billboard rijden? Dan krijgen zij van de modeketen een fotoshoot, voor bijvoorbeeld op de uitnodigingen én voor op het laatste billboard, waarop het gelukkige toekomstige bruidspaar gefeliciteerd wordt namens alle mannen van Nederland. Want wie houdt er nu niet van een goed einde van een liefdesverhaal? De winnaar ontvangt daarnaast een cheque waarmee hij zijn trouwkostuum kan aanschaffen.

Ook kans maken?

Wil je ook kans maken en je partner op een bijzondere manier verrassen met een aanzoek? Kijk dan snel op onlyformen.nl/aanzoek en schrijf je in!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Only for Men helpt mannen met hun huwelijksaanzoek