Zondag 2 oktober: WeddingFair Purmerend « Huwelijk

Zondag 2 oktober: WeddingFair Purmerend

Van de nieuwste bruidsmode tot de lekkerste taart en de mooiste styling;, van drukwerk tot openingsdans, van fotograaf tot trouwpak; jouw bruiloft van a-z regel je op de beurs. Dus, trouw je in 2023/2024 dan is deze trouwbeurs er speciaal voor jou! Bij WeddingFair Purmerend krijg je een berg info en inspiratie van trouwspecialisten die vakkundige antwoorden hebben op al jouw vragen.

Beleef

Er is op de beurs veel aandacht voor bruidsmode, accessoires en bruids-beauty door specialisten die jou laten zien hoe jij kunt stralen. Op de trouwbeurs zijn er bruidsmodespecialisten aanwezig met de mooiste trouwjurken!

De bruidegom niet te vergeten kan voor zijn gehele outfit inclusief accessoires terecht op deze beurs. Jouw complete bruiloft kun je op deze populaire trouwbeurs organiseren. Met specialisten op het gebied van styling, accessoires, bruidsmode, herenmode, visagie, openingsdans, huwelijksreis, fotografie, trouwvervoer en meer kun je alle informatie vinden die je zoekt.


Jouw eerste cadeau

Wij bij WeddingFair vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het jaarboek van bride to be weddingplanner cadeau! Met meer dan 200 pagina’s aan weetjes, tips en nog veel meer. Het boek is te koop in boeken winkels voor 19,95. Maar jij als aanstaande bruid of bruidegom kan hem ophalen op een van de beurzen als jij het jaarboek reserveert via de website.


Gratis entree

WeddingFair Purmerend zondag 2 oktober 2022 van 10:30 uur tot 16:30 uur. De Markthal Koemarkt 52, 1441 DD Purmerend. 700 meter van station en 500 meter van bushalte. Parkeren aan de Koemarkt of Q Park Willem Eggert op slechts enkele minuten lopen.
Alle info op de website of volg het event op Facebook.

 

Christy Walton zei:

Hallo bent u op zoek naar een lening voor schuldconsolidatie, ongedekte leningen, zakelijke leningen, hypothecaire leningen, autoleningen, studieleningen, persoonlijke leningen, risicokapitaal, enz! Ik ben een particuliere kredietverstrekker, ik verstrek leningen aan bedrijven en particulieren met een lage en redelijke rente van 2%. E-mail naar: christywalton355@gmail.com

Reageren

Gerelateerde artikelen

Inspiratie opdoen voor je bruiloft

Zondag 2 oktober: WeddingFair Purmerend

Bruidsbeurzen van WeddingFair

18 september: Bruidsbeurs Ermerstrand

Gerelateerde bedrijven