Zondag 12 juni: WeddingFair Purmerend « Huwelijk

Zondag 12 juni: WeddingFair Purmerend

Dus, trouw je in 2022/2023, ben je pas gevraagd of zet je puntjes op de i voor jouw uitgestelde trouwdatum? Dan is deze trouwbeurs er speciaal voor jou! Als je druk bezig bent met de planning van jullie perfect wedding dan wil je zeker alle prachtige bruidstaarten, trouwjurken, bruidsbloemen, trouwpakken, honeymoons en meer niet missen. Bij WeddingFair krijg je een berg info en inspiratie van trouwspecialisten die vakkundige antwoorden hebben op al jouw vragen. 
 

Beleef

Je kunt een verrassende proeverij doen, er is veel aandacht voor bruidsmode, je kunt schoentjes passen en ook de bruidegom wordt niet vergeten. Hij kan terecht voor zijn gehele outfit inclusief accessoires en zich verdiepen in trouwvervoer, de fotoreportage en de muziek op het feest. Jouw complete bruiloft kun je op deze populaire trouwbeurs organiseren met specialisten voor elk detail van de trouwdag.  
 

Jaarboek cadeau

Alle bruiden een goodiebag en het splinternieuwe Jaarboek “Bride-to-be Weddingplanner” vol met tips and tricks voor het plannen van de bruiloft. Meer dan 200 pagina’s die je kunnen helpen met de voorbereiding voor jullie grote dag. 
 

Gratis entree

WeddingFair Purmerend zondag 12 juni2022 van 10:30 uur tot 16:30 uur. Markthal, Koemarkt 52, Purmerend, 700 meter van station en 500 meter van bushalte. Parkeren Q Park Willem Eggert op slechts enkele minuten lopen.
 
Volg het event op Facebook

Reageren

Gerelateerde artikelen

Zondag 12 juni: WeddingFair Purmerend

18 september: Bruidsbeurs Ermerstrand

Bruidsbeurzen van Wishes & Weddings

Bruidsbeurzen van WeddingFair

Gerelateerde bedrijven