27 september: Trouwbeurs Zwolle « Huwelijk
Large_trouwbeurs_zwolle

27 september: Trouwbeurs Zwolle

Laat je geheel vrijblijvend adviseren door tientallen trouwexperts uit de regio en volg de laatste trends en ontwikkelingen. Kortom; vink je checklist in één dag af!

Voorpret

Laten we beginnen met de voorpret. Samen met héél veel leuke trouwexperts uit de regio willen wij jullie tijdens Trouwbeurs Zwolle graag helpen met de organisatie van jullie perfecte huwelijksdag. Op een verrassende en interactieve manier nemen wij jullie mee naar de mooie tradities en trends die de trouwbranche te bieden heeft.
Trouwbeurs Zwolle
Foto: Bram Heimens Fotografie

Behalve een persoonlijke kennismaking gelden er leuke aanbiedingen. Zien, proeven, horen en beleven ons inspiratieplein bruist met deze gepassioneerde ondernemers bij elkaar. Volop inspiratie, winkelgemak en trouwleveranciers onder één dak. Een gezellige en inspirerende dag voor iedereen met trouwplannen. 

Nieuw

We hebben het evenement ingericht a la het "nieuwe normaal" en volgens een inspirerende looproute langs de leukste Trouwexperts gecombineerd met muziek en een kijkje achter de schermen bij Theater De Spiegel.

Tickets à 5,- zijn alleen online verkrijgbaar. Er gelden interessante beursaanbiedingen en voor alle lovebirds met trouwplannen staat er een goodiebag klaar.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_weddingfair_2016_2

WeddingFair 2020-2021

Large_trouwbeleving_bruidsbeurzen

Trouwbeleving Events 2020-2021

Large_trouwbeurs_zwolle

27 september: Trouwbeurs Zwolle

Large_trouwbeurs_groenhart

Trouwbeurzen 't Groene Hart 2020/2021

Gerelateerde bedrijven