24/7 Trouwbeurs Online « Huwelijk
Large_onlinetrouwbeurs_header

24/7 Trouwbeurs Online

Er zit geen groot mediabedrijf achter Trouwbeurs Online, maar een creatieve ondernemer met een groot netwerk in de trouwbranche. Daar heeft Thessa Dudink-Latupeirissa van Organisatiebureau NJOY goed over nagedacht.
Weddingplanner Alkmaar
Thessa Latupeirissa (foto: Bram Heimens Fotografie)

Een match met voordeel

“Het matchen van bruidsparen en bruidsleveranciers is een onderdeel van mijn vak als professioneel weddingplanner. Met deze online trouwbeurs doe ik eigenlijk hetzelfde, maar dan met behulp van een website. Het is een ongedwongen manier om in contact te komen met professionals uit de trouwbranche. Bij de juiste match is het koppel een bruidsleverancier rijker en heeft de ondernemer een mooie opdracht in zijn agenda staan. Daarnaast gelden er interessante aanbiedingen, maak je kans op prijzen en staat er een digitale goodiebag klaar.

Creatief in oplossingen denken

In deze tijd moet je als ondernemer creatief zijn en in oplossingen denken. Na flink wat brainstormen is dit initiatief ontstaan. Een online platform bedacht vanuit de liefde voor het vak en gedragen door gepassioneerde bruidsleveranciers. Professioneel, puur en oprecht. Dat is wat ondernemen in deze tijd zo mooi maakt. Samenwerken versterkt en samen moeten we elkaar helpen”, aldus de Alkmaarse Weddingplanner.
Online Trouwbeurs

Landelijk bereik

De kersverse website is 365 dagen en 24/7 te bezoeken voor bezoekers. In een besloten omgeving zijn een veertigtal ondernemers uit Noord-Holland, Utrecht, Overijssel en Drenthe vertegenwoordigd. Na de succesvolle lancering is het tijd om Trouwbeurs Online landelijk uit te rollen. Koppels met trouwplannen en ondernemers met interesse voor deelname kunnen voor meer informatie de website bezoeken.

‘Trouwbeurs Online’ is ook te volgen op Facebook en Instagram.

Bruidsmagazine bestellen

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_weddingfair_2016_2

WeddingFair 2020-2021

Large_trouwbeleving_bruidsbeurzen

Trouwbeleving Events 2020-2021

Large_trouwbeurs_zwolle

27 september: Trouwbeurs Zwolle

Large_trouwbeurs_groenhart

Trouwbeurzen 't Groene Hart 2020/2021

Gerelateerde bedrijven